معارض سوری:

مردم سوریه نمی گذارند کشورشان تجزیه شود

پنج‌شنبه 4 مهر 1392
11:41
مردم سوریه نمی گذارند کشورشان تجزیه شود العالم - معارض سوری و رئیس سابق ائتلاف معارضان خارج نشین گفت: اعضای ارتش آزاد تا دو ماه آینده ناچار می شوند برای فرار از دست تروریست های القاعده که در شمال و شرق کشور پیشروی کرده اند؛ یا به ارتش سوریه پناه ببرند ویا به خارج از کشور فرار کنند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، هیثم مناع که در یک برنامه گفت وگو محور در شبکه "فرانس 24 "شرکت کرده بود، تصریح کرد: نیروهای جهادی که از سوی ترکیه و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس حمایت می شوند، علاوه بر خطر آنها برای سوریه، برای کشورهای حامی از جمله ترکیه نیز به شدت خطرناک هستند از این رو کنفرانس ژنو به عنوان بهترین راه حل خروج از بحران باید هرچه سریع تر برگزار شود.

وی درباره طرح تقسیم سوریه که به تازگی از آن صحبت می شود، نیز افزود: چگونه از شکل گیری یک بخش خودمختار علوی در مناطق ساحلی صحبت می کنند در حالی که علویان بعد از پناه دادن به 900 هزار تن از هم وطنان اهل تسنن از سایر استان ها در این منطقه به اقلیت تبدیل شده اند. چنین ملتی چگونه خواهد پذیرفت که کشورش تجزیه شود؟

این معارض سوری همچنین شایعه در خصوص قصد کردها برای ایجاد بخش خودمختار کردنشین در شمال شرقی سوریه را رد و تاکید کرد که کردها جزئی از بافت ملت سوریه هستند و هدفشان منافع فردی نیست بلکه برای تحقق عدالت و دموکراسی در کشورشان تلاش می کنند.

هیثم مناع از همه نیروهای معارض خواست با هم متحد شوند تا تندروها را که در حال حاضر قوت گرفته اند، از صحنه بیرون کنند.

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"