دیده بان حقوق بشر گواهی داد:

چشم‌پوشی آمریکا از نقض حقوق بشر در بحرین

پنج‌شنبه 25 مهر 1392
20:08
چشم‌پوشی آمریکا از نقض حقوق بشر در بحرین رئیس دفتر آمریکا در سازمان دیده بان حقوق بشر از چشم پوشی واشنگتن در قبال نقض حقوق بشر در برخورد با معترضان در بحرین پرده برداشت.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ساره مارگون" گفت: آمریکا موارد شدیدی از نقض حقوق معترضان در سراسر خاورمیانه را محکوم کرده است، اما در قبال موارد و نمونه هایی که به صورت گسترده و وحشتناک در بحرین اتفاق افتاده، چشم پوشی کرده است.
وی افزود: نظام حاکم در بحرین، شماری از فعالان را فقط به سبب انجام اقداماتی که حق مسلم آنان است، به زندان انداخته. این افراد هیچ گناهی جز استفاده از حق آزادی بیان و ایجاد جمعیت ها و گردهمایی های مسالمت جویانه نداشته اند.

مارگون تصریح کرد: نظام حاکم در بحرین، عدم تمایل به اصلاحات را ثابت کرد و به ظاهرسازی برای بهبود چهره خود در برابر افکار عمومی اکتفا می کند.

رئیس دفتر آمریکا در سازمان دیده بان حقوق بشر خاطر نشان کرد: نیروهای امنیتی نظام حاکم در بحرین، برای سرکوب کردن تظاهرات و اعتراضات مسالمت آمیز، از خشونت مفرط و سرکوبگری استفاده می کند و شهروندان بازداشت شده را در دادگاه های صوری محاکمه می کند و این در حالی است که موارد مستند متعددی از شکنجه بازداشت شدگان برای اعتراف گیری ثبت شده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد