اقدام عجیب امارات ضد اخوان المسلمین

سه شنبه 21 آبان 1392
13:12
اقدام عجیب امارات ضد اخوان المسلمین مقامات اماراتی که بارها به صورت آشکار مخالفت خود را با اخوان المسلمین ابراز کرده اند، این بار در طرح خود برای جذب معلمان مصری شرط اخوانی نبودن داوطلبان را مطرح کرده و حتی اولویت را به افراد غیر مذهبی داده اند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مقامات این کشور در اقدامی عجیب، شرایط سختی را برای پذیرش معلمان مصری گذاشته اند و اولویت را به قبطی ها (مسیحیان) و افراد غیر مذهبی داده اند.
پایگاه خبری "المصریون" به نقل از "البیان " امارات نوشت: شرایط معلمان مصری خواهان تدریس در امارات با هدف حمایت از "دانش آموز" به دقت مورد بررسی های امنیتی قرار می گیرد تا افراد وابسته به اخوان المسلمین در میان آن ها نباشند.
بر پایه این گزارش قرار است کمیته ای ویژه برای مصاحبه با داوطلبان تدریس در امارات و کشف وابستگی های سیاسی شان از قاهره دیدار کنند.
مقامات اماراتی پس از روی کار آمدن اخوان المسلمین در مصر، این گروه را به تلاش برای کودتا در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس متهم کردند، و اعضای وابسته به آن را در امارات بازداشت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد