ترور نماینده حوثی ها در پارلمان یمن

شنبه 2 آذر 1392
10:56
ترور نماینده حوثی ها در پارلمان یمن "عبدالکریم جدبان" نماینده حوثی ها در پارلمان یمن و عضو "کنگره گفت وگوی ملی" دیشب در پایتخت این کشور به دست افراد مسلح ناشناس کشته شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حزب انصارالله شاخه سیاسی شیعیان حوثی یمن اعلام کرد، "عبدالکریم جدبان" جمعه پس از نماز عشا و هنگام خروج از مسجدی در مرکز صنعا به ضرب گلوله مهاجمان ناشناس کشته شد.

وی پس از ترور به بیمارستان منتقل شد، اما تلاش پزشکان برای نجات جان وی بی نتیجه ماند.

منابع امنیتی می گویند: ضاربان سوار بر یک دستگاه موتورسیکلت بودند و پس از ترور، از صحنه گریختند. این عضو انصار الله نزدیک مقر فرماندهی کل نیروهای مسلح در مرکز صنعا ترور شد.

پس از تحرکات مسلحانه سلفی ها در مناطقی از استان صعده، از ماه گذشته در شهر "دماج" و دیگر شهرهای این استان درگیری شدیدی بین حوثی ها و سلفی ها روی داده است. سلفی ها به بهانه وجود یک مدرسه دینی در این شهر، عناصر مسلح خارجی را در این مدرسه آموزش می دهند.

روز جمعه یکی از مسئولان امنیتی یمن نیز در مقابل مسجدی در استان المحویت یمن هدف ترور قرار گرفت، اما جان سالم به در برد.

0% ...

آخرین اخبار

اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران


صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کنایه وزیر علوم به فرستاده سازمان ملل درباره خسارات وارد شده به دانشگاه شریف


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


پزشکیان: ایران هرگز خواهران و برادران لبنانی را تنها نخواهد گذاشت


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


فرستاده سازمان ملل: قتل‌عام مدرسه میناب در تاریخ جهان ثبت می‌شود