واکنش سوریه به "اشک تمساح" شورای همکاری

چهارشنبه 20 آذر 1392
17:03
واکنش سوریه به وزارت خارجه سوریه مواضع مداخله جویانه شورای همکاری خلیج فارس را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت خارجه سوریه امروز (چهارشنبه) با اعلام مخالفت خود با بیانیه شورای همکاری تأکید کرد، تنها راه حل سوریه سیاسی است که فقط توسط خود سوری‌ها به انجام می رسد.
در بیانیه وزارت خارجه سوریه تأکید شده است: برخی کشورهای عضو شورای همکاری به دلیل حمایت از تروریسم وهابی و تکفیری و حمایت مالی و تسلیحاتی از آن، شریک فعلی و اصلی تروریسم هستند.

در این بیانیه آمده است: در مقدمه این کشورها، رژیم سعودی قرار دارد که به صورت اساسی در ریختن خون مردم سوریه و نابودی این کشور سهیم بوده و هست.
وزارت خارجه سوریه تأکید کرد: گریه آنها بر مشکلات و رنج ملت سوریه چیزی جز اشک تمساح نیست.
وزارت خارجه سوریه با بیان اینکه این بیانیه حقیقت توطئه این کشورها ضد ملت سوریه را پنهان نمی کند، خاطرنشان کرد: کسی که خانه اش از شیشه است، به سوی خانه مردم سنگ پرتاب نمی کند.

کشورهای عضو شورای همکاری امروز در بیانیه پایانی نشست خود درباره سوریه خواستار خروج همه نیروهای بیگانه از سوریه شدند.
آنها همچنین در موضعی مداخله جویانه، تأکید کردند که هیچکدام از ارکان نظام سوریه نباید در آینده سوریه نقشی داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش ماهانه قیمت نفت سنگین ایران


بیانیه مشترک برخی از کشور‌ها بی‌سند و مردود است


شیخ عزالدین: ایران در تصمیمات خود مستقل و مخالف با سلطه خارجی است


جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران