‌مفتی‌ سعودی با تخصص دعوت زنان مجری و خواننده

چهارشنبه 18 دی 1392
18:56
‌مفتی‌ سعودی با تخصص دعوت زنان مجری و خواننده یک مفتی سعودی که آشکارا شبکه ام.بی.سی را تحریم کرده بود، محرمانه برای مجری زن این شبکه، کتاب و عطر فرستاد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد العریفی" که چند ماه پیش مجموعه شبکه های عربستانی ام.بی.سی را تحریم کرده بود، با اهدای عطر و کتاب به "سهیر القیسی" مجری عراقی شبکه العربیه و "علا فارس" مجری اردنی شبکه ام.بی.سی خبرساز شد.

العریفی که به سبب فتواهای عجیب و غریبش شهره خاص و عام است، با اهدای عطر و کتاب، بار دیگر به خبر اول پایگاه های اجتماعی تبدیل شد، به طوری که کاربران تویتر هاشتگی تحت عنوان (العریفی به علا فارس هدیه می دهد) ایجاد کردند و به پیگیری پست های مربوط به این موضوع پرداختند.

اهدای عطر و کتاب به این دو مجری زن، پس از آن فاش شد که سهیر القیسی، مجری شبکه العربیه در پستی بر روی تویتر از العریفی به خاطر هدیه اش تشکر کرد و قول داد کتاب اهدا شده را بخواند.

علا فارس مجری ام.بی.سی نیز در اقدامی مشابه، از هدیه العریفی تشکر کرد.

العریفی در واکنش به این اقدام، خود را از این اقدام مبرا و ادعا کرد که این اقدام توسط دفتر او صورت گرفته است.
وی افزود که دفتر او همواره هدایای به بازیگران و خوانندگان زن و مرد می فرستد و این بار نیز برای 100 نفر هدیه هایی شامل عطر و کتاب های دینی فرستاده است.

کاربران تویتر، ضمن تقبیح این اقدام مفتی سعودی، از وی خواستند برای دیگر زنان خواننده، نظیر نانسی عجرم، هیفا وهبی و لیدی گاگا نیز هدیه بفرستد.

"ماجد التویجری" از فعالان رسانه ای، بر روی صفحه تویتر خود نوشت: خیلی دلم می خواهد بدانم که این هدایا به چه مناسبتی برای این دو زن فرستاده شده است. اگر این دو زن غیرمسلمان بودند باز توجیهی وجود داشت و می شد گفت قصد دارد آن ها را به دین اسلام هدایت کند، اما این دو مجری مسلمان هستند.

خانم "نوره الشهری" نیز بر روی صفحه تویتر خود نوشت: اگر قصد هدایت دختران را داری، بهتر نیست از دختران کشور خودتان شروع کنید؟

العریفی پیش از این، با درج پستی بر روی صفحه تویتر خود، "احلام" خواننده عرب را به بازگشت به راه صواب دعوت کرده و نوشته بود: خواهر گرامی، احلام ! تو زنی مومن هستی و خدا را دوست داری. چه می شود که امروز را به عنوان مبدا تحولی در زندگی خود قرار دهی و به جای این که خواننده باشی، به یک مُبلّغ مذهبی تبدیل شوی؟

26

 

0% ...

آخرین اخبار

فیدان: اسرائیل یک «معضل جهانی» و باری بر دوش جهان است


ورود وزیر کشور پاکستان به تهران با استقبال مومنی


ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به مصلی امام خمینی(ره)


پاسخ عراقچی به پیام اخیر سنتکام


ایروانی: شورای امنیت از اقدامات تحریک آمیز خودداری کند/پاسخ قاطع به ادعاهای بحرین و آمریکا


بقائی در واکنش به نشست امنیتی آمریکا در بحرین: کشورهای منطقه هوشیار باشند


استاندار تهران: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است


هزار روز جنگ در غزه: آمارهایی که ابعاد فاجعه انسانی را به تصویر می‌کشند


آقای شهید ایران؛ میراث فکری ماندگار و مسیری که به رغم فقدانش ادامه دارد


حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید