طرح جدید واشنگتن و پاریس برای حمله به سوریه

شنبه 26 بهمن 1392
20:16
طرح جدید واشنگتن و پاریس برای حمله به سوریه العالم - در پی پیشروی‌های تازه ارتش سوریه در مناطق مختلف و همزمان با پایان بی‌نتیجه مذاکرات ژنو2، منابع آگاه روسی از توطئه جدید واشنگتن و پاریس برای حمله نظامی به سوریه خبر می‌دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شبکه خبری المیادین اعلام کرد، بنا بر اطلاعات به دست آمده از منابع روسی، واشنگتن و پاریس در حال مقدمه چینی برای مداخله نظامی در سوریه هستند. این درحالی است که روسیه برای برگزاری نشستی فوق‌العاده در شورای امنیت جهت ممانعت از تشدید بحران در سوریه تلاش می کند.

به نوشته المیادین، روسیه قصد دارد درخواست برگزاری نشستی فوق‌العاده در شورای امنیت را ارائه دهد تا شاید بتواند مانع از وخامت اوضاع در سوریه شود.

در همین حال منابع آگاه روسی از وجود نشانه هایی خبر می دهند که بر اساس آن، واشنگتن و پاریس، طرح‌هایی را برای حمله نظامی به سوریه تدوین می‌کنند تا بدین ترتیب مانع از پیشروی‌های ارتش سوریه شوند.

المیادین در ادامه نوشت: واشنگتن پس از سفر عبدالفتاح السیسی،‌ وزیر دفاع مصر به مسکو، دستپاچه شده است؛ از این رو همه احتمال‌ها در آینده مطرح است.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران