روسیه: مواضع ناتو درباره اوکراین غیرمنطقی است

جمعه 16 اسفند 1392
18:53
روسیه: مواضع ناتو درباره اوکراین غیرمنطقی است سخنگوی وزارت خارجه روسیه تصمیم پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای توقف همکاری‌های مشترک با مسکو را غیرمنطقی دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "الکساندر لوکاشویچ" روز جمعه گفت، این تصمیم ناتو بیانگر مواضع ناعادلانه آن در تحلیل دلایل و پیامدهای حوادث اوکراین است.

لوکاشویچ خاطرنشان کرد: اهداف ناتو غیرمنطقی است، ناتو به دنبال توقف همکاری‌های مشترک اعضای شورای "روسیه – ناتو" است؛ همکاری‌هایی که از جمله آنها مقابله با تروریسم، دزدی دریایی، بحرانها، افراطی گری، حوادث طبیعی، و مسأله افغانستان و سلاح شیمیایی سوریه است.

وی گفت که در شورای " روسیه – ناتو " ، طرح یا برنامه ای وجود ندارد که فقط به نفع روسیه یا ناتو باشد.

لوکاشویچ ادامه داد: روسیه بارها توضیحاتی ضروری را جهت پیشرفت گفتگوی سیاسی در شورای "روسیه – ناتو" ارائه کرده است، که از جمله آنها اقداماتی است که مسکو برای تضمین امنیت ناوگان روسیه در دریای سیاه اتخاذ می‌کند.
وی همچنین در خصوص خطر ورود ناتو به موضوع اوکراین هشدار داد و تأکید کرد که این امر موجب شکست تلاشها برای حل بحران پیچیده اوکراین می شود.

0% ...

آخرین اخبار

کرملین: تصمیم جدید ترامپ بر بازارهای بین‌المللی تأثیر منفی خواهد گذاشت


تقلای انگلیس و فرانسه برای ائتلاف‌سازی درباره آینده هرمز


وزیر خارجه ترکیه: ایران در مورد آتش بس صادق است/ اسرائیل در پی دشمن جدید است


تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا/ جهان میان متجاوز و مدافع، تفکیک قائل شود


مذاکرات ایران-‌ آمریکا، محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و عربستان


پزشکیان: قهرمانی تیم‌های ملی کشتی در آسیا نشانِ روحیه شکست‌ناپذیر جوانان ایران است


واکنش چین به تهدیدات ترامپ درباره محاصره تنگه هرمز


کارلسون: جنگ آمریکا با ایران بردگی ترامپ برای اسرائیل است


موگرینی: برجام حاصل ۱۲ سال کار فنی بود، نه ۲۱ ساعت!


بررسی تحولات منطقه و مذاکرات ایران-آمریکا محور سفر آتی شهباز شریف به عربستان