شهادت شهروند بحرینی با گاز سمی

سه شنبه 27 اسفند 1392
12:21
شهادت شهروند بحرینی با گاز سمی یک شهروند بحرینی به نام "جواد سلمان الحاوی" به علت استنشاق گاز سمی شهید شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ائتلاف جوانان انقلاب 14  فوریه بحرین در بیانیه ای اعلام کرد: شلیک گاز سمی از سوی نیروهای رژیم آل خلیفه در جزیره ستره برای متفرق کردن تظاهرکنندگان بی دفاع، به شهادت جواد سلمان الحاوی 49 ساله منجر شد. 
حمله به مناطق مسکونی و شلیک گسترده گازهای سمی برای ایجاد رعب و وحشت، به مسأله ای روزمره در بحرین تبدیل شده است. این درحالی است که طبق قوانین بین المللی، استفاده از این نوع گازها در مناطق مسکونی و شلیک مستقیم آنها به انسانها ممنوع است. از آغاز انقلاب مسالمت آمیز مردم بحرین در 14 فوریه 2011، بیش از 140 شهروند بحرینی به دست عوامل رژیم آل خلیفه شهید شده اند .

نیروهای رژیم ل خلیفه همچنین دیروز در منطقه العکر و دیگر مناطق بحرین به منازل مردم هجوم بردند، و با ایجاد ایست های بازرسی در خیابان های اصلی و ورودی های مناطق مسکونی، رفت و آمد شهروندان را زیر نظر گرفتند.

مردم بحرین دیروز به درخواست ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه در بسیاری از مناطق تظاهرات کردند. آنها در شعارهای خود با محکوم کردن حضور اشغالگران عربستانی در کشورشان، خواستار پایان رژیم دیکتاتوری آل خلیفه ، مجازات عوامل جنایتکار این رژیم و آزادی زندانیان سیاسی شدند . 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد


گسترش کارزار «به شما دروغ گفتند» از غزه تا قونیه


حماس: تحویل سلاح، فقط همزمان با عقب نشینی نظامیان اشغالگر انجام خواهد شد+فیلم


کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"