محاکمه 700 نفر دیگر از طرفداران مرسی

سه شنبه 5 فروردين 1393
12:08
محاکمه 700 نفر دیگر از طرفداران مرسی پس از محکوم شدن 529 تن از حامیان اخوان المسلیمن به اعدام، امروز سه شنبه، 700 تن دیگر از طرفداران "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر محاکمه خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پرونده حمله به مرکز پلیس در استان منیا در جنوب قاهره بیش از 1200 متهم دارد که دیروز برای 529 نفر از متهمان حکم اعدام صادر شد. احکام اعدام برای تایید به مفتی مصر ارجاع شده است.

امروز هم 700 نفر از جمله محمد بدیع رهبر اخوان المسلمین محاکمه خواهند شد.

این افراد به شورش در روز 14 اوت و حمله به مرکز پلیس منیا متهم هستند. در این حمله 2 پلیس کشته شدند.حمله به مرکز پلیس منیا 2 روز پس از حمله ارتش و پلیس مصر به اردوگاه متحصنین هوادار مرسی در میدان های رابعه العدویه و مقابل کاخ ریاست جمهوری در قاهره صورت گرفت که صدها کشته بر جای گذاشت.

محاکمه روز دوشنبه که گسترده ترین دادگاه جمعی در تاریخ نوین مصر بوده است، با انتقادات گسترده گروه های مدافع حقوق بشر همراه شده است. منتقدان می گویند فرایند قضایی برای محاکمه این افراد به صورت کامل اجرا نشده و احکام با شتاب زیادی صادر شده است.

دولت موقت مصر از روند دادرسی حمایت کرده و می گوید، این احکام پس از بررسی های دقیق صادر شده است.از 529 نفری که روز دوشنبه محاکمه شده اند، تنها 153 تن در بازداشت به سر می برند و بقیه به صورت غیابی محاکمه شدند.

عفو بین الملل دادگاه دیروز را "بزرگترین صدور حکم اعدام همزمان در جهان" دانسته و خواستار ابطال دادرسی شده است.

عفو بین الملل تعداد کشته شدگان پس از خلع مرسی از قدرت را  1400 نفر اعلام کرده و می افزاید: پس از برکناری محمد مرسی هزاران تن از حامیانش بازداشت شده اند.
   
درپی صدور احکام گسترده اعدام و زندان علیه رهبران گروه اخوان المسلمین مصر، اعضا و طرفداران این گروه فردا چهارشنبه برای اعتراض به خیابانها می آیند. 

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی


سایه سنگین بدعهدی صهیونیست ها بر سر میز ششمین دور مذاکره موسوم به توافق‌نامه چارچوب


چاک شومر: در حال پرداخت بهای شکست مطلق ترامپ در جنگ با ایران هستیم +ویدئو