اتهام رئیس‌جمهور یمن به ایران و تمجید از عربستان

دوشنبه 11 فروردين 1393
14:19
اتهام رئیس‌جمهور یمن به ایران و تمجید از عربستان رئیس جمهوری یمن با تمجید از نقش عربستان سعودی و سایر کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در یمن، ایران را به دخالت در امور داخلی کشورش متهم کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، عبدربه منصور هادی در گفت وگو با روزنامه الحیات چاپ لندن در حاشیه اجلاس اخیر سران عرب در کویت، ایران را به دخالت در امور داخلی یمن متهم کرد و مدعی شد: متاسفانه دخالت ایران در امور داخلی یمن خواه از طریق حمایت از جنبش جدایی طلب (در جنوب) یا برخی گروههای دینی در شمال ادامه دارد.

او در ادامه اتهامات خود، با لحنی متناقض ادعا کرد: «ما از برادران ایرانی خواستیم تا در سیاست های اشتباه خود در قبال یمن بازنگری کنند، اما تا این لحظه این خواسته ما محقق نشده است».

عبدربه منصور هادی مدعی شد: «ما هیچ تمایلی به تنش با ایران نداریم، اما همزمان امیدواریم که ایران از یمن دست بردارد و در راستای برقراری روابطی دوستانه و برادرانه گام برداشته و حمایت خود را از همه جریان های مسلح و طرح های کوچک متوقف کند».

وی همزمان از مسئولان سعودی و در صدر آنها عبدالله بن عبدالعزیز شاه این کشور به خاطر آنچه آن را "نقش آفرینی بزرگ برای بیرون آوردن یمن از بحران و مشکلات اقتصادی، سیاسی، امنیتی یا نظامی آن" خواند، ستایش کرد.

عبدربه منصور هادی همچنین امنیت یمن را امنیت عربستان و امنیت عربستان را امنیت یمن توصیف کرد و گفت: زبان از توصیف خدمات برادران در عربستان سعودی و درصدر آن عبدالله بن عبدالعزیز شاه این کشور به یمن در دوره گذاشته ناتوان است، زیرا این خدمات نقش بزرگی در بیرون آوردن یمن از بحران داشته است(!)

وی افزود: اگر این موضع برادرانه قوی عربستان و شورای همکاری نبود؛ یمنی ها این موفقیت بزرگ را در یافتن راه حل سیاسی و کنگره گفتگوی ملی نمی یافتند.

این ادعاها در حالی مطرح می شود که عربستان سعودی با دخالت در روند انقلاب مردمی یمن، اوضاع این کشور را به وضع سابق باز گردانده و عملا شرایط زمان دیکتاتور سابق یمن را باز آفرینی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

نمادی از عشق و پیاده‌روی؛ رونمایی از تمبر اختصاصی اربعین در کربلا


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای هندی


گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم


از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا


حزب‌الله هشدار داد که عربستان نباید قربانی بازی آمریکا و "اسرائیل" شود


تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس


هشدار وزیر دفاع سابق آمریکا؛ واشنگتن در مسیر یک «جنگ بی‌سرانجام» با ایران


از هشدارهای صنعاء تا پاسخ‌های کوبنده به تجاوزات ریاض؛ معادلات نبرد با عربستان چگونه تغییر کرد؟


پیام تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده شهیدان والامقام «آدمی»


کرانه باختریِ؛ آتشفشان در آستانه انفجار +فیلم