داعش سرکرده القاعده را به خیانت متهم کرد

دوشنبه 18 فروردين 1393
11:54
داعش سرکرده القاعده را به خیانت متهم کرد در پی تمجید سرکرده القاعده از یکی از تروریستهایی که به دست "داعش" در سوریه به هلاکت رسیده است؛ گروه موسوم به "دولت اسلامی در عراق و شام"، "ایمن ظواهری" را به خیانت به "بن لادن" متهم کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، گروه داعش به شدت از اظهارات اخیر "ایمن ظواهری" سرکرده القاعده در تمجید از "ابوخالد السوری" انتقاد کرد.
در همین راستا، یکی از سایت‌های وابسته به داعش، در بیانیه‌ای ایمن ظواهری را به خیانت به القاعده و بن لادن متهم کرد.
"ابوخالد السوری" از سرکرده‌های مهم القاعده در سوریه بود که درگیری‌های سنگینی را با عناصر داعش فرماندهی کرد. وی همچنین از افراد نزدیک به ایمن ظواهری و بن لادن بود. ابوخالد السوری در فوریه گذشته به هلاکت رسید و اطرافیان او، داعش را مسئول قتل او عنوان کردند.
ظواهری به تازگی با انتشار فایلی صوتی، با تمجید از خالد السوری، گروه های مسلح در سوریه را به پایان درگیری ها با یکدیگر فرا خواند.

" أيمن الظواهری" همچنین در این فایل صوتی برای پایان دادن به درگیری‌های مستمر میان گروه "داعش" و دیگر گروه‌های مسلح در سوریه که از سه ماه قبل شدت گرفته است، "داوری مستقل بر اساس شرع" را پیشنهاد کرد.
 

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد