عربستان: درباره کرونا "شفاف" خواهیم بود!

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393
20:40
عربستان: درباره کرونا جانشین وزیر بهداشت عربستان گفت که کشورش از این پس با "شفافیت" بیشتری با موضوع انتشار بیماری کرونا برخورد می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، عادل الفقیه تاکید کرد: تاکنون بیش از 170 نفر بر اساس این بیماری در گذشته اند و میانگین انتقال مسری آن در دو ماه گذشته به سرعت افزایش یافته است.

الفقیه در گفت وگو با "بی بی سی" افزود: عربستان با همکاری کارشناسان مناطق مختلف دنیا، برای مبارزه با این بیماری می کوشد و تدابیری به منظور کنترل انتشار این بیماری اتخاذ کرده ایم و در این زمینه از کارشناسان محلی و بین المللی کمک می گیریم.  

به گفته الفقیه، تمام موارد ابلاغ شده درباره این بیماری تحت مراقبت کامل بوده و سازمانهای بین المللی از جمله سازمان بهداشت جهانی به طور دوره ای در جریان هر گونه مورد جدید قرار می گیرند. 

دانشمندان هنوز درباره نحوه انتشار ویروس کرونا و منبع آن اطلاع چندانی ندارند.

گفتنی است، برخی از ناظران و سازمان های بهداشتی بین المللی، مقامات عربستان را به پنهانکاری درباره انتشار ویروس کرونا و مخفی کردن تعداد واقعی قربانیان و مبتلایان به این بیماری متهم کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید استارمر و مکرون بر حفظ آتش‌بس و شمول لبنان در این توافق


برکناری رئیس موساد پس از شکست طرح براندازی در ایران


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم