برخوردهای غیرانسانی با کارگران در قطر فاش نشده است

جمعه 16 خرداد 1393
13:00
برخوردهای غیرانسانی با کارگران در قطر فاش نشده است دبیرکل کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری، قطر را به بیگاری کشیدن از کارگران متهم و اعلام کرد که هنوز برخورد غیرانسانی تر قطر با کارگران فاش نشده است.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، "شاران بارُو" دبیر کل کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری در حاشیه نشست سازمان بین المللی کار در ژنو گفت: قطر کشور برده داری است و ما هنوز برخورد غیرانسانی تر قطر با کارگران را کشف نکرده ایم.
بارو اعلام کرد که اتهام تقلب در واگذاری میزبانی مسابقات جام جهانی فوتبال 2022 به قطر احتمالاً باعث بدتر شدن وضعیت کارگران خارجی فعال در این کشور خواهد شد.
تظاهراتی نیز دیروز (پنجشنبه) در ژنو برای پایان دادن به سوء استفاده از کارگران ساختمانی در مناسبت های ورزشی از جمله مسابقات جام جهانی فوتبال 2022 برگزار شد.
تظاهرکنندگان پلاکاردهایی به دست داشتند که روی آن نوشته شده بود " کارت قرمز به فیفا " و " جام جهانی و نقض حقوق کارگران ، هرگز " .
فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) به تازگی اذعان کرد که بخشی از مسوولیت اوضاع نامناسب کارگران خارجی فعال در قطر به عهده این نهاد ورزشی بین المللی است.
اتحادیه های کارگری و سازمان های غیردولتی اعلام می کنند که وضعیت کارگران خارجی فعال در قطر به خصوص کارگران آسیایی به "بردگی نوین " شبیه است.
قطر بارها مرگ تعدادی از کارگران خارجی را تکذیب کرده است ولی سفارتخانه های هند و نپال با ارایه مدارکی اعلام می کنند که صدها تبعه این دو کشور در دو سال گذشته حین احداث زیرساخت های جام جهانی 2022 جان خود را از دست داده اند.
قطر تلاش می کند که با استفاده از صدها هزار کارگر خارجی تا سال 2022 عملیات احداث زیرساخت های جام جهانی از جمله استادیوم، هتل و مترو را تکمیل کند.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد