شکایت از رئیس پارلمان عراق به دلیل تعویق جلسه

سه شنبه 17 تير 1393
08:45
شکایت از رئیس پارلمان عراق به دلیل تعویق جلسه در پی تعویق دوباره جلسه پارلمان عراق، شماری از نمایندگان از تصمیم خود برای شکایت از رئیس پارلمان خبر دادند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "مهدی الحافظ" که طبق قانون به دلیل مسن‌تر بودن به عنوان رئیس نخستین جلسه پارلمان تعیین شده است، تأکید کرد که به دلیل نبود تفاهم، جلسه پارلمان به دوازدهم ماه آینده (میلادی) موکول می‌شود.
شماری از نمایندگان عراقی نیز از تصمیم خود برای شکایت از مهدی الحافظ به دلیل نقض قانون اساسی و تأخیر در موعد برگزاری جلسه پارلمان برای انتخاب نخست وزیر، رئیس پارلمان و رئیس جمهوری خبر دادند.
 

مهدي الحافظ

مهدی الحافظ دیروز از وجود توافقی برای موکول کردن جلسه امروز (سه شنبه) به هفته آینده خبر داد.
شبکه العراقیه به نقل از مهدی الحافظ اعلام کرد، که روز سه شنبه بیانیه ای درباره این موضوع صادر خواهد شد.

نخستین جلسه پارلمان عراق سه شنبه گذشته با حضور "نوری مالکی" نخست وزیر، "اسامه النجیفی" رییس پارلمان سابق و اعضای ائتلاف های آنان و همچنین اعضای ائتلاف کردستان آغاز شد، ولی تنها غایب جلسه فهرست "الوطنیه" به ریاست "ایاد علاوی" بود.
اما پس از استراحتی نیم ساعته، نمایندگان ائتلافهای کردستان و متحدون (به ریاست اسامه النجیفی) در صحن پارلمان حاضر نشدند، که این امر باعث شد جلسه از حد نصاب بیفتد.
پس از به حد نصاب نرسیدن پارلمان، مهدی الحافظ جلسه پارلمان را به سه شنبه بعد موکول کرد، و قرار بود جلسه انتخاب رئیس پارلمان و دو معاون او امروز برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب