همکاری ارتش لبنان و سوریه در عملیات ضد تروریستی

چهارشنبه 25 تير 1393
21:26
همکاری ارتش لبنان و سوریه در عملیات ضد تروریستی منابع خبری از عملیات نظامی مشترک ارتش لبنان و سوریه برای پاکسازی نقاط مرزی تحت سیطره تروریست‌ها خبر می‌دهند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت خبری "العهد"، ارتش سوریه با همکاری ارتش لبنان عملیات گسترده ای برای پاکسازی نقاط و گذرگاه های مرزی در ارتفاعات شرقی لبنان از گذرگاه "الزمانی، "میرا"، "مارطبیا" و "الحمره" تا گذرگاه "الرومیات"، آغاز کرده اند.

گروه های تروریست در مناطق مرزی لبنان و سوریه اقدام به قاچاق افراد مسلح و تجهیزات نظامی و غیر نظامی می کنند.

این عملیات در حالی برگزار می شود که درگیری‌های شدید میان نیروهای حزب الله لبنان و تروریست‌های "جبهه النصره" در منطقه "جرود" "عرسال" در نزدیکی مرز سوریه وارد سومین روز خود شده است.

همچنین منابع مطلع به "الحدث نیوز" گفتند که یگان های نظامی حزب الله با پشتیبانی هوایی و زمینی ارتش سوریه و نظارت میدانی ارتش لبنان توانسته اند مناطقی از جرود را پاکسازی و تروریست های مسلح وابسته به جبهه النصره ودیگر گروه ها مسلح را از نوار مرزی دور کنند. به این ترتیب نیروهای حزب الله در آستانه ورود به عرسال قرار گرفته اند.

این منابع می گویند، ارتش لبنان یگان های نظامی خبره خود در حومه عرسال مستقر می کند تا مانع دست یابی تروریست های فراری از جرود به عرسال شود.ارتش لبنان از اهالی عرسال خواسته از پناه دادن به افراد مسلح خوداری  کنند.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد