خبر فوری:

105 فرد مسلح، تسلیم ارتش سوریه شدند

دوشنبه 30 تير 1393
19:06
105 فرد مسلح، تسلیم ارتش سوریه شدند العالم - 105 فرد مسلح فریب‌خورده در استان الحسکه در شمال سوریه،با سلاح‌ها و مهماتشان تسلیم نیروهای ارتش سوریه شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این 105 فرد فریب خورده پس از تسلیم کردن خود و تجهیزاتشان، با سپردن تعهد مبنی بر عدم حمایت از گروه های تروریستی، به آغوش خانواده هاشان بازگشتند.

خبرگزاری ملی سوریه (سانا) روز دوشنبه در خبری دیگر اعلام کرد: شمار قابل توجهی از تروریست ها در جاده قنیطره به دمشق در کمین ارتش سوریه قرار گرفته و عده زیادی از آنها به اسارت درآمده و تعدادی نیز به هلاکت رسیدند.

یک منبع نظامی سوری نیز اعلام کرد که در حمله ارتش این کشور به مرکز تجمع تروریست ها در منطقه "ابوجمره" در استان حمص، شمار زیادی از تروریست ها به هلاکت رسیده و تعدادی نیز زخمی شدند.

از حلب نیز خبر می رسد که نیروهای امنیتی و ارتش سوریه با حمله به یک مرکز تروریست ها که در آنجا چند خودروی بمب گذاری شده برای عملیات انتحاری و تروریستی قرار داشت، شماری از خودروها را منهدم و تعدادی از تروریست ها را نیز به هلاکت رساندند.   

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم