انتقاد زن داغدار فلسطینی از سکوت اعراب + فیلم

دوشنبه 30 تير 1393
22:18
غزه (العالم) یک شهروند فلسطینی، عرب ها و برخی مسلمانان را به علت بی توجهی به جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در حق مردم غزه، به باد انتقاد گرفت.

این شهروند فلسطینی در گفت وگو با شبکه خبری العالم، اعلام کرد که ملت فلسطین از سوی نظامیان صهیونیست در معرض نسل کشی و زنده به گور شدن قرار دارند اما جهانیان و بویژه سردمداران عرب تنها این اوضاع را نظاره می  کنند و این درحالی است که تنها گناه مردم فلسطین دفاع از خود، کرامت، خاک و دینشان است.

وی افزود: ملت فلسطین مانند سایر ملت ها حق حیات داشته و زندگی را دوست دارند اما به هیچ وجه زندگی با ذلت و خواری را نمی پذیرد بلکه خواهان برخورداری از زنگی شرافتمندانه هستند.

این شهروند فلسطینی درادامه با دفاع از مقاومت تاکید کرد: ملت فلسطین از مقاومت که مدافع کرامت و عزت فلسطینی هاست، حمایت می کند.

وی خطاب به ملت های عرب گفت: ای ملل عرب و ای امت مسلمان! اگر وجدان دارید و اگر دین دارید و از خدا می ترسید، ملت فلسطین را ببینید که سال به سال از خانه و کاشانه خود آواره می شوند و صهیونیستها جنایتهایی در حق آنها مرتکب می شوند. فرزندان ما کشته می شوند، مجروحان تکه تکه می شوند و شما ملت فلسطین را می بینید که در مقابل چشمانتان در معرض کشتار جمعی قرار می گیرد. گناه ما چیست؟ تنها گناه ما این است که می خواهیم از خود و عزت و کرامت و خاک و دین و ناموس خود دفاع کنیم.

وی افزود: ما از فرزندان مقاومت حمایت می کنیم و از خدا می خواهیم که همواره در کنار آنها باشد، ما همچنان از مقاومت حمایت خواهیم کرد حتی اگر زنده یا مرده در زیر خاک مدفون شویم، آنها از عزت و کرامت ما دفاع می کنند. از خدا می خواهیم که آنها را محفوظ بدارد. ما ملتی هستیم که زندگی همراه با عزت و کرامت را دوست دارد، ما زندگی همراه با ذلت و خواری را نمی خواهیم.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد