مسئول لبنانی:

کمک های ارسالی به عرسال، به تروریست‌ها می‌رسد!

چهارشنبه 15 مرداد 1393
20:16
العالم - شهردار شهر "اللبوه" در مجاورت شهرک مرزی عرسال از خروج اهالی عرسال از این شهرک خبر داد و گفت: کمک‌های ارسالی برای مردم عرسال، به دست تروریست‌های داعش و النصره می‌افتد.

"رامز امهز" روز چهارشنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم، به نقش ارتش لبنان در توزیع این کمک ها اعتراض کرد و گفت: متاسفانه بخشی از این کمک ها به دست قاتلان لبنانی ها می رسد و مابقی آن نیز در اختیار تروریست های داعش و النصره قرار می گیرد و این درحالی است که باید این کمک ها به دست اهالی عرسال که در نتیجه اشغالگری تروریست ها خانه و کاشانه خود را ترک کرده و آواره شده اند، برسد.

وی با بیان این که اگر ارتش لبنان به مساله شهرک عرسال پایان ندهد، ضعف خود را ثابت می کند، تاکید کرد: ارتش لبنان باید این شهرک را از وجود تروریست های داعش و النصره پاکسازی کند. 

امهز تلاش های هیات علمای مسلمین را برای میانجی گری به منظور آزادی نیروهای دستگیر شده ارتش و ژاندارمری لبنان به دست عناصر تکفیری رد کرد و گفت: هیات علمای مسلمین بر اساس منافع تروریست ها فعالیت می کند و تمام هم وغم آنها حفظ جان تروریست ها است نه نیروهای بازداشت شده ارتش لبنان.

وی در ادامه با اشاره به این که برخی نمایندگان پارلمان لبنان نیز از تروریست ها حمایت می کنند، تاکید کرد: این دسته از نمایندگان لبنانی که خواهان آتش بس بین ارتش و تروریست ها هستند، در حقیقت نماینده واقعی مردم لبنان نیستد.

شهردار اللبوه در پایان گفت: ما به هیات علمای مسلمین و هیچ طرف دیگری اجازه نمی دهیم که برای برقراری آتش بس بین تروریست ها و ارتش لبنان وساطت کنند.

شماری از اعضای دو گروهک تروریستی داعش و النصره از روز شنبه شهرک عرسال در شرق لبنان (هم مرز با سوریه) را به اشغال خود درآورده و شماری از مردم و نظامیان لبنان را به اسارت گرفته اند.
tt-6-16:02

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"