حماس: آماده جنگ طولانی با اسرائیل هستیم

پنج‌شنبه 16 مرداد 1393
09:51
حماس: آماده جنگ طولانی با اسرائیل هستیم یک فرمانده ارشد جنبش حماس تاکید کرد: انبار بزرگی از سلاح و مهمات داریم و در صورت شکست مذاکرات درخصوص برقراری آتش بس، برای جنگی طولانی مدت آمادگی داریم.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، "پل ترو" نویسنده انگلیسی، پس از آتش بس میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیها در غزه، با "ابولیث" فرمانده ارشد جنبش حماس مصاحبه ای انجام داده که روزنامه تایمز آن را منتشر کرده است.
شهرهای جدید صهیونیست ها در تیررس حماس

ابولیث در گفت وگو با پل ترو افزود: گردانهای قسام شاخه نظامی حماس انبار بزرگی از سلاح در اختیار دارد و در صورت شکست مذاکرات ما آماده جنگی طولانی مدت هستیم. همچنین ما شهرهای جدیدی را هدف قرار می دهیم که پیشتر آنها را بمباران نکرده بودیم.
حماس: فقط 10درصد از سلاح ها را استفاده کرده ایم

وی افزود: خمپاره و موشک کافی در اختیار داریم و مقدار آنها بسیار بیشتر از تصور دشمن است. ما فقط  10 درصد از سلاح های خود را استفاده کرده ایم. می توان جنگ اخیر اسراییل علیه غزه را خشونت بار ترین جنگ دانست.

این فرمانده ارشد جنبش حماس که در تمام عملیات حماس از سال 1990 تاکنون مشارکت کرده است، اظهار داشت: ما نقشه های راهبردی برای انتقال جنگ از سطح زمین به زیر زمین تهیه کرده و به اجرا گذاشته ایم به همین دلیل هیچ کسی نتوانست مبارزان و یا حتی خمپارها و موشکهایی را که به سوی رژیم صهیونیستی شلیک می شد، مشاهده کند.

نبرد 30هزار مبارز فلسطینی علیه رژیم صهیونیستی
ابولیث افزود: مبارزان فلسطینی در حماس در گروه های کوچکی فعالیت می کنند و هریک از آنها با اعضای گروه و فرمانده آن آشنایی کامل دارند اما هیچ کس به جز عده معدودی از فرماندهان حماس، اطلاعاتی درباره عناصر حماس که تعداد آنها بالغ بر 30 هزار نفر است، ندارد.

وی در پایان گفت: طعم دردی که رژیم صهیونیستی به ما چشانده است، به آنها می چشانیم و سران این رژیم باید بدانند تا زمانی که غزه امن نیست، نمی توانند از زندگی امنی بر خوردار باشند.

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد