تظاهرات گسترده پاکستانی‌ها در حمایت از غزه

دوشنبه 20 مرداد 1393
13:53
تظاهرات گسترده پاکستانی‌ها در حمایت از غزه مردم شهر حیدرآباد پاکستان در اعتراض به کشتار فلسطینیان در نوارغزه به دست رژیم صهیونیستی، تظاهرات گسترده ای برپا کردند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در ادامه تظاهرات ضد صهیونیستی و حمایت از مردم بی دفاع غزه که در هفته های اخیر در سراسر پایتخت های کشورهای اروپایی و آمریکایی و دیگر نقاط جهان برگزار شده است، ساکنان شهر حیدرآباد پاکستان دیروز یکشنبه در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در باریکه غزه دست به راهپیمایی بزرگی زدند.

این راه پیمایی در یکی از خیابانهای اصلی شهر برگزار شد و معترضان غزه را نشانه پایداری در همه دنیا معرفی کردند و گفتند تاکنون مردم هیچ کشوری مانند غزه و ملت فلسطین در برابر ظلم مقابله نکرده اند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات خواستار تحریم رژیم صهیونیستی شده و سکوت محافل بین المللی در برابر اقدامات رژیم اشغالگر قدس در نقض حقوق بشر و تداوم جنایات علیه کودکان و زنان بی دفاع غزه را محکوم کردند.

شهروندان حیدرآباد پاکستان از کشورهای اسلامی نیز خواستند تا در برابر رژیم صهیونیستی موضع جدی اتخاذ کند.آنها تاکید کردند آمریکا با حمایت از رژیم صهیونیستی در ریختن خون مردم فلسطین نقش دارد.

 

0% ...

آخرین اخبار

آغاز فعالیت رسمی کریدور ترانزیتی پاکستان و ایران


حمله نتانیاهو به رسانه‌های اسرائیلی به‌دلیل بایکوت سخنرانی او درباره جنگ


بزرگداشت اربعین رهبر انقلاب در اندونزی؛ همبستگی با ایران در آیین «حلال‌به‌حلال»


خسارات زیست محیطی جنگ تحمیلی سوم اعلام شد/ انتشار بیش از ۵۳ هزار تن دی‌اکسیدکربن


افت بازارهای آسیا همزمان با جهش قیمت نفت در پی طرح ادعایی محاصره تنگه هرمز


حرکت ناوگان صمود به سمت غزه با بیش از ۱۰۰۰ سرنشین+ تصاویر


۶۰ عملیات حزب الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در ۲۴ ساعت گذشته


رهبر شیعیان نیجریه: راه امام شهید جاودان است / آمریکا شکست خواهد خورد


سفیر ایران: مذاکرات اسلام‌آباد آغاز یک فرآیند دیپلماتیک برای منافع پایدار طرفین است


حمله ترامپ به رهبر کاتولیک‌های جهان به خاطر موضع گیری علیه جنگ با ایران