به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مطبوعات سعودی به نقل از روزنامه الحیات چاپ لندن نوشتند: بیمارستانهای دولتی بسیاری در شهرهای بزرگ عربستان یافت می شوند، ولی گرفتن نوبت برای ویزیت یک مشاور درمانگاه های اختصاصی و یا یک متخصص برای بیماران و بستگان آنها در حد یک رؤیا است؛ چرا که تعداد کادر متخصص و درمانگاههای تخصصی در مقایسه با افزایش رشد جمعیت در سالهای اخیر، بسیار کم است.
"ام علا" که دخترش دچار "اوتیسم" است؛ به بیمارستان کودکان "طائف" مراجعه کرد ولی پزشکان پس از انجام معاینه های سطحی پرونده او را به بخش بیماریهای وراثتی منتقل کردند.
البته موضوعی که خانواده این کودک بیمار عربستانی را شگفت زده کرد، این بود که آنان تا 6 ماه بعد نمی توانند با یک پزشک متخصص دیدار کنند.
ام علا خاطرنشان کرد: همه تلاشهای من برای جلو انداختن نوبت کودکم در بیمارستان بینتیجه بود؛ تأخیر در تشخیص پزشک ممکن است پیامدهایی داشته باشد.
بر اساس این گزارش، بودجه وزارت بهداشت عربستان، امسال بیش از 54 میلیارد ریال (سعودی) است.
"عبدالاله الیحیی" که با ماجرای مشابهی در بیمارستان "ملک سعود" مواجه شده است، گفت: مشکل تأخیر در نوبت دادن به بیماران، در بسیاری از بیمارستانها و درمانگاهها به مسألهای عادی تبدیل شده است؛ به صورتیکه برخی بیماران قبل از رسیدن نوبت آنها به دلیل طولانی شدن زمان دیدار با پزشک، جان سپردهاند.
با این حال، دکتر "منصور الحواسی" معاون وزیر بهداشت عربستان، در مصاحبه با خبرنگاران به آنها درباره وضعیت و حجم کار بیمارستانهای وزارت بهداشت اطمینان خاطر داد.