توقیف خودروی داعشی در عربستان

يکشنبه 23 شهريور 1393
10:27
توقیف خودروی داعشی در عربستان پلیس عربستان خودرویی را به دلیل به نمایش گذاشتن پرچم و نماد داعش، توقیف کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از روزنامه اینترنتی "المرصد"، پلیس استان طائف روز گذشته خودرویی را توقیف کرد که راننده اش تصاویر و نمادهای گروهک تروریستی داعش را روی شیشه عقب اتومبیل نصب کرده بود.
بر پایه این گزارش راننده این خودرو ابتدا نمی پذیرفت از خودرویش خارج شود، به همین دلیل نیروهای پلیس با وی برخورد کرده و او را به مراجع ذیربط تحویل دادند.

عربستان سعودی به تازگی فعالیتهای تبلیغاتی و رسانه ای گسترده ای را برای موضع گیری علیه گروه تروریستی داعش آغاز کرده است. این فعالیتهای رسانه ای پس از افشای حضور گسترده شهروندان سعودی در صفوف گروه های تروریستی به ویژه داعش، و حمایتهای معنوی، مالی، لجستیکی و تبلیغاتی گسترده عربستان از این گروه ها صورت گرفته است.

عربستان، آمریکا و چند کشور دیگر به تازگی ائتلاف جدیدی را با ادعای مبارزه با گروه تروریستی داعش تشکیل داده اند؛ اما پس از مدت کوتاهی اعلام شد که عربستان قصد دارد در چارچوب همین ائتلاف، با هماهنگی آمریکا تروریستها را تحت عنوان "مخالفان میانه رو" در عربستان آموزش و تجهیز و به سوریه اعزام کند. اقدامی که به معنای علنی شدن حمایت همه جانبه از گروه های تروریستی در سوریه است.

0% ...

آخرین اخبار

ورود وزیر امور خارجه به دوحه


نمایشگاه بین‌المللی تهران ویترینی از توان تولید و صادرات ایران


نخست‌وزیری مالزی: هر تبعه "اسرائیلی" در این کشور شناسایی شود، بلافاصله اخراج خواهد شد


ثبت ملی تشییع پیکر رهبر شهید در فهرست میراث فرهنگی ناملموس


ارتش اقدام خباثت‌آمیز پارلمان انگلیس علیه سپاه را محکوم کرد


پولیتیکو: ترامپ نمی‌داند درگیری با ایران به کجا خواهد انجامید


ارتش اقدام پارلمان انگلیس در «تروریستی» خواندن سپاه را محکوم کرد


توافق تهران و بغداد برای بهبود خدمات و ارتباطات در مسیر اربعین


طلا پایین، نفت بالا؛ نوسان در بازارهای جهانی


تحلیل عطوان از آغاز فروپاشی "اسرائیل" در برخورد با محور مقاومت