هلاکت 28 تروریست و انهدام پادگان بزرگ داعش

يکشنبه 13 مهر 1393
21:13
هلاکت 28 تروریست و انهدام پادگان بزرگ داعش فرماندهی عملیات "دجله"عراق از هلاکت 28 تروریست داعش در منطقه "حوض حمرین" در شمال شرقی شهر بعقوبه مرکز استان دیالی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرتیپ ستاد عبدالامیر الزیدی در فرماندهی عملیات دجله در بیانیه مطبوعاتی کوتاهی گفت: در حملات ارتش عراق به تروریست ها در منطقه حمرین در شمال شرقی شهر بعقوبه 28 تروریست داعش به هلاکت رسیدند. همچنین 4 خودروی نظامی تروریست ها منهدم شد و یک پادگان بزرگ داعش نیز منهدم شد.

از سوی دیگر یک بمبگذار انتحاری به هنگام تلاش برای نزدیک شدن به یک مرکز امنیتی در شمال شهر بعقوبه به دلیل انفجار به هلاکت رسید.

همچنین ارتش عراق در 3 روز گذشته بیش از 80 بمب را در روستاهای منطقه الشوهانی در شرق شهر بعقوبه مرکز استان دیاله خنثی کرد.

تروریست های داعش پیش از عقب نشینی، این مناطق را بمبگذاری کردند تا نیروهای امنیتی را هدف قرار دهند و مانع بازگشت ساکنان آواره به خانه های خود شوند. 

0% ...

آخرین اخبار

درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند


ارتش اشغالگر منطقه حائل در جنوب لبنان را از مدیترانه تا جبل‌الشیخ ایجاد کرد


تأکید الزیدی و بارزانی بر تشکیل دولت مقتدر عراق برای مقابله با چالش‌ها


حزب‌الله لبنان سامانه ضدزره رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی


رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد