سربریدن و قتل سربازان یمنی به دست القاعده + فیلم

دوشنبه 14 مهر 1393
14:49
گروهک موسوم به "جماعت انصار الشریعه" وابسته به القاعده نخستین قسمت از فیلم از قتل و سربریدن 14 سرباز یمنی را منتشر کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این سربازان اوایل آگوست گذشته ربوده شده و پس از مدتی سربریده شدند.
عناصر تکفیری‌ انصارالشریعه، این سربازان را به بهانه وابستگی ارتش یمن به جنبش انصارالله سربریدند.
سایت یمنی "مراقبون پرس" تأکید کرد که تروریستها در اقدامی وحشیانه چند تن از این سربازان را به وسیله چاقو سربریدند و چند تن دیگر را هم به ضرب گلوله به قتل رساندند.
در این فیلم که از سوی شبکه رسانه‌ای حسام وابسته به القاعده در یوتیوب منتشر شده، از زمان به اسارت گرفتن این سربازان تا اعدام آنان به تصویر کشیده شده است؛ موسیقی متن این فیلم هم سرودهایی است که تروریستها با خواندن آن ارتش یمن را به انتقام جویی و مرگ تهدید می کنند.
"بلعیدی" سرکرده این تروریستها هم در این فیلم پس از به اسارت گرفتن سربازان یمنی، با تمسخر شعار جنبش انصارالله (الموت لامریکا و الموت لاسرائیل)، ادعا کرد که اعضای این جنبش به اهل سنت توهین می کنند و آنان را می کشند.

وی همچنین از همکاری دولت یمن با جنبش انصارالله و توافق آنان انتقاد کرد.

این تروریستها همچنین در بخشهایی از این فیلم، پرچم سیاه داعش را حمل می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد