واکنش وزارت خارجه سوریه به توطئه فرانسه و ترکیه

سه شنبه 13 آبان 1393
13:58
واکنش وزارت خارجه سوریه به توطئه فرانسه و ترکیه وزارت امور خارجه سوریه، روز دوشنبه، درخواست فرانسه و ترکیه برای ایجاد مناطق پرواز ممنوع بر فراز حلب و دیگر مناطق سوریه به بهانه پشتیبانی از آن چه آن را "مخالفان میانه روی مسلح" می خوانند؛ محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت خارجه سوریه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: بیانیه مشترک "فرانسوا اولاند" رئیس جمهور فرانسه و همتای ترکیه ای او "رجب طیب اردوغان"، به مثابه دخالت آشکار در امور داخلی کشورمان و در حکم همدستی فرانسه و ترکیه ضد حاکمیت و سلامت اراضی سوریه به شمار می رود؛ و همچنین به مثابه حمایتِ آشکار از تروریست ها در جنگ ضد دولت قانونی و در حکم نقض آشکار قطعنامه های شورای امنیت است.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از وزارت خارجه این کشور خاطر نشان کرد: فرانسه و ترکیه تلاش می کنند با دخالت هر چه بیشتر در امورِ دیگر کشورها، توجه افکار عمومی به بحران های رو به رشد در این دو کشور را منحرف کنند و توجه ها از نومیدی مردم کشورهایشان از سیاست هایشان را به مسائل دیگر معطوف کنند.

اردوغان پیش از این هرگونه مشارکت ترکیه در ائتلاف بین المللی جنگ با داعش را به ایجاد مناطق پرواز ممنوع و همچنین مناطق حائل در خاک سوریه منوط کرده بود.

26

0% ...

آخرین اخبار

فضل‌الله: حاکمیت لبنان مطالبه مردم جنوب را ناکام گذاشت


کرملین: اوضاع خلیج‌فارس رو به وخامت است/ جهان نمی‌تواند نگران نباشد


ورود وزیر امور خارجه به دوحه


نمایشگاه بین‌المللی تهران ویترینی از توان تولید و صادرات ایران


نخست‌وزیری مالزی: هر تبعه "اسرائیلی" در این کشور شناسایی شود، بلافاصله اخراج خواهد شد


ثبت ملی تشییع پیکر رهبر شهید در فهرست میراث فرهنگی ناملموس


ارتش اقدام خباثت‌آمیز پارلمان انگلیس علیه سپاه را محکوم کرد


پولیتیکو: ترامپ نمی‌داند درگیری با ایران به کجا خواهد انجامید


ارتش اقدام پارلمان انگلیس در «تروریستی» خواندن سپاه را محکوم کرد


توافق تهران و بغداد برای بهبود خدمات و ارتباطات در مسیر اربعین