مفتی وهابی:

رانندگی زن در امریکا جایز و در عربستان حرام است !

جمعه 21 آذر 1393
22:47
رانندگی زن در امریکا جایز و در عربستان حرام است ! یک مفتی وهابی عربستانی به جنجالهای بوجود آمده درنتیجه اظهارات اخیرش درباره رانندگی زنان، پاسخ داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالعزیز الفوزان" در یک گفتگوی تلویزیونی، به جنجال به وجود آمده پس از انتشار اظهارات اخیرش پاسخ داد و گفت: کسانی که صفحاتی درباره این موضوع در اینترنت ایجاد کرده اند، دروغگویانی بیش نیستند و من آنها را سرزنش نمی کنم. بلکه از افرادی تعجب می کنم که در صفحاتی پیام می گذارند که اظهارات مرا به صورت گزینشی منتشر می نمایند.
وی ادعا کرد که زنان در عربستان مانند شاهزادگانی هستند که رانندگانی در اختیار دارند و این امر از باب توجه خانواده شان به آنها است.
الفوزان تأکید کرد: من هرگز، خلوت زن با راننده نامحرم در داخل خودرو را جایز ندانسته ام. بلکه بر این باورم که ممکن است راننده مظهر شر و مصیبت باشد. اما خلوت خلاف شرع نیز صورت نگیرد.
این مفتی وهابی افزود: من موضعی دارم که در یوتیوب نیز آن را منتشر کرده ام. اما بار دیگر بر آن تأکید می کنم  که رانندگی زنان جایز است و حرام اعلام کردن آن به خاطر وجود مفسده هایی است که ممکن است زن با آن مواجه باشد و در صورتی که از بابت وقوع نیافتن این مفسده ها اطمینان داشته باشیم، اصل بر جواز رانندگی زن است. از شیخ محمد العثیمین درباره رانندگی زنان در امریکا سؤال کردم. وی پرسید: آیا در این کشور قوانینی مبنی بر حمایت از زنان در صورت رانندگی آنها وجود دارد یا نه. زمانی که به وی پاسخ دادم که چنین قوانینی وجود دارد، وی تأکید کرد که اصل بر جایز بودن رانندگی زنان است.
وی در پاسخ به تناقض در فتوای وی مبنی بر جایز دانستن رانندگی زنان در غرب و حرام دانستن آن عربستان، گفت: دلیل این امر وجود قوانینی برای حمایت از زنان در کشورهای غربی و عدم وجود چنین قوانین قاطعی در عربستان برای مقابله با متعرضان به زنان است. !!
این مفتی وهابی، در پایان تأکید کرد: در صورت وضع چنین قوانین در عربستان، اصل بر جایز بودن رانندگی زنان است. اما من شخصا این امر را نمی پسندم.

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم


نزدیک‌شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس است


قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست