اگرچه مجمع عمومی سازمان ملل متحد بر حاکمیت فلسطینی ها بر خاک و منابع طبیعی شان در کرانه باختری رود اردن و بیت المقدس تأکید کرده است، اما با توجه به قطعنامه های فراوانی که به نفع فلسطین صادر و از اجرای آن خودداری شده است، به مصوبۀ اخیر مجمع عمومی سازمان ملل در خصوص فلسطین نیز نمی توان چندان امیدوار بود.
مصوبۀ اخیر، که تأکیدی بر سایر قطعنامه های پیشین است، در مجال عمل، با موانعی نیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی، دیوار حائل، اشغالگری های رژیم صهیونیستی و کشتار فلسطینی ها مواجه است و جامعه جهانی که امروزه اکثریت آن ها بر حقوق فلسطینی ها تأکید می کنند، در مقابل درد و رنج های فلسطینی ها سکوت پیشه کرده و از جنایات صهیونیست ها چشم پوشی می کنند.
"حنا عیسی" استاد حقوق بین الملل در این خصوص به شبکه العالم گفت: باید از سازمان ملل خواست تا به جای صدور مکرر قطعنامه با هدف تأکید بر قطعنامه های سابق، مصوبات و قطعنامه هایی که تاکنون صادر شده است را اجرا کند. از این رو، روش کنونی به عنوان راه حلی برای مساله فلسطین به شمار نمی آید، زیرا در واقع، نتیجه ای جز تلف شدن زمان برای فلسطینی ها نخواهد داشت. عیسی افزود: این اقدامات نشان دهنده ناتوانی سازمان ملل است. از این رو، این نهاد باید خودش درباره چگونگی اتخاذ چنین تصمیماتی که هیچ نفعی ندارند بیندیشد.
اما فلسطینی ها که منتظر رأی گیری در شورای امنیت سازمان ملل درباره پیش نویس طرح ارائه شده از سوی اردن مبنی بر پایان اشغالگری اسرائیلی ها تا پایان سال 2017 هستند، از هر گونه اظهار شادمانی درباره قطعنامه اخیر مجمع عمومی خودداری کردند و امیدوارند تا پس از تصویب این قطعنامه در شورای امنیت به شادمانی بپردازند.
در این میان، اگر سقف زمانی مذکور در پیش نویس قطعنامه مذکور حذف نشود، این پیش نویس، با خطر وتوی امریکا مواجه خواهد شد. به همین سبب، فرانسه پیش نویسی مشابه تدوین کرده است و در این میان فلسطینی ها، برای ترکیب دو پیش نویس با یکدیگر اعلام آمادگی کرده اند.
"جمال محیسن"، عضو کمیته مرکزی جنبش فتح درباره این موضوع به خبرنگار شبکه العالم گفت: سیاست ها، اقدامات و اهداف رژیم صهیونیستی که مغایر با قوانین بین المللی است، امروزه بیش از هر زمان دیگری، برای جهانیان روشن شده است و این رژیم، نه تنها صلحِ منطقه، بلکه صلحِ سراسر جهان را تهدید می کند.
21-11:07