دبیرکل بدر: کنفرانس بعدی در "حویجه" است

يکشنبه 19 بهمن 1393
22:11
دبیرکل بدر: کنفرانس بعدی در دبیرکل سازمان بدر تأکید کرد که کنفرانس مطبوعاتی بعدی وی در منطقه "حویجه" و پس از پاکسازی آن از داعش برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "هادی العامری" روز یکشنبه در کرکوک با اعلام این خبر گفت: حویجه (55 کیلومتری جنوب غربی کرکوک) با کمک عشایر این منطقه و نیروهای پیشمرگه پاکسازی خواهد شد. 
وی در مصاحبه با شبکه سومریه نیوز تأکید کرد که نیروهای پیشمرگه در حمایت از کرکوک در مقابل داعش ، سهم عمده‌ای ایفا کردند.
العامری خاطرنشان کرد که نیروهای داوطلب مردمی در تلاشند همه استانهای عراق را از داعش پاکسازی کنند، و عراقی‌ها کل این کشور را از داعش پاکسازی خواهند کرد.
دبیرکل سازمان بدر اظهار داشت: شهر مقدادیه در استان دیالی اکنون امن است و نیروهای عراقی بدون کمک نیروهای داوطلب منطقه "بروانه" در مقدادیه را نیز آزاد کردند.
العامری افزود: حتی یک نفر از نیروهای داوطلب مردمی وارد منطقه بروانه در استان دیالی نشده است، و همه اتهامات علیه این نیروها دروغ است.

0% ...

آخرین اخبار

پل ملک فهد عربستان بسته شد


زخمی شدن 15 آمریکایی در حمله پهپادی ایران به کویت


شهادت ۳۱۰ دانش آموز و معلم در جنگ تحمیلی


ابراز نگرانی سازمان ملل از تهدید‌های ترامپ علیه ایران


ادامه حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی فلسطین + فیلم


مردم ترکیه در محکومیت تجاوز آمریکایی-صهیونی علیه ایران تظاهرات کردند


نامه ایران به سازمان ملل درباره اعتراف آمریکا به تسلیح گروه‌های معاند


رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان