وزیر اطلاع رسانی سوریه مطرح کرد:

شرط موفقیت طرح توقف درگیری های حلب

جمعه 1 اسفند 1393
14:11
شرط موفقیت طرح توقف درگیری های حلب العالم - وزیر اطلاع رسانی سوریه اعلام کرد: به ثمر نشستن طرح توقف درگیری های شهر حلب مشروط به این است که کشورهایِ حامی گروه های تروریستی بتوانند این گروه ها را مجبور کنند که به آتش بس پایبند باشند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت "سوریه الآن" عمران الزعبی روز جمعه خاطرنشان کرد، ما معتقدیم که مقصود استفان دی میستورا، فرستاده سازمان ملل به سوریه، از اظهاراتش در شورای امنیت سازمان ملل توقف درگیری های شهر حلب است. توقف حملات هوایی بخشی از توقف درگیری ها است به عبارت دیگر همه گروه های مسلح در شهر حلب نیز باید به فعالیت های مسلحانه خود پایان دهند.

الزعبی گفت: دولت سوریه همچنان به بررسی همه اظهارات میستورا از جمله سخنان او در شورای امنیت می پردازد و اگر وی به دمشق بیاید، پاسخ های لازم را از دولت دمشق دریافت خواهد کرد. 

وی افزود: موفقیت هر طرح مربوط به بحران سوریه مستلزم توانایی حامیان مالی گروه های تروریستی برای مهاراین گروه ها است که مردم بی دفاع سوریه را می کشند.

وزیر اطلاع رسانی سوریه اعلام کرد: ارتش سوریه در همه مناطق در حال پیشروی است و دستاوردها و پیروزهای روزانه اش بسیار مهمتر و بیشتر از همه تلاش های ائتلاف بین المللی موسوم به مبارزه با داعش است .

الزعبی گفت: ارتش سوریه از نیروی هوایی، تسلیحات و طرح های نظامی خود برای مبارزه با داعش استفاده می کند و در میدان جنگِ با داعش و جبهه النصره با تجربه ترین ارتش در کل منطقه است.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند