خروج 2 هزار نفر از ساکنان اردوگاه یرموک سوریه

يکشنبه 16 فروردين 1394
19:13
خروج 2 هزار نفر از ساکنان اردوگاه یرموک سوریه العالم - 2 هزار نفر از ساکنان اردوگاه فلسطینیان در یرموک سوریه با کمک دولت سوریه و گروههای فلسطینی از مناطق تحت تسلط تروریست ها خارج شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، انور عبدالهادی رئیس دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین در دمشق امروز یکشنبه در مصاحبه با  فرانس پرس گفت:ما توانستیم روزهای جمعه و شنبه گذشته با کمک دولت سوریه و آژانس های امداد 400 خانواده را که دو هزار نفر می شوند ، از اردوگاه یرموک به منطقه مجاور الزاهره منتقل کنیم .

گروه تروریستی داعش بخش وسیعی از اردوگاه یرموک در جنوب سوریه را را تصرف کرده است .

عبدالهادی گفت : خانواده ها که در مراکزی در منطقه الزاهره نگهداری می شوند، از امکانات و خدمات لازم برخوردار هستند و 24 زخمی نیز در بیمارستان های المجتهد و یافا بستری شده اند.

داعش روز چهارشنبه هفته گذشته (1 آوریل) به اردوگاه یرموک حمله کرد و این اولین بار از آن روز است که آوارگان فلسطینی از این اردوگاه به مناطق امن مجاور منتقل می شوند.

رئیس دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین در دمشق افزود : داعش مرکز و جنوب غرب اردوگاه یرموک را تصرف کرده است.

مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه نیز اعلام کرد که درگیری های سنگین در اردوگاه الیرموک همچنان ادامه دارد.

این مرکز افزود : از روز چهارشنبه گذشته تاکنون 26 نفر در درگیری های یرموک کشته شدند.

اردوگاه یرموک پیش از آغاز بحران سوریه 160 هزار آواره فلسطینی را در خود جای داده بود ولی هم اکنون 18 هزار فلسطینی در آن زندگی می کنند.

اکنون گروههای فلسطینی با کمک ارتش سوریه تلاش می کنند که عناصر گروههای تروریستی را از این اردوگاه بیرون رانده و مانع بروز فاجعه کشتار ساکنان اردوگاه به دست نیروهای داعش و النصره شوند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


نخستین ماهواره راداری ایران رونمایی می‌شود/تزریق منظومه ماهواره‌ای به مدار


بقایی: حمله آمریکا به جنوب کشور مصداق تجاوز و کاملا غیرقانونی است


فضل‌الله: حاکمیت لبنان مطالبه مردم جنوب را ناکام گذاشت


کرملین: اوضاع خلیج‌فارس رو به وخامت است/ جهان نمی‌تواند نگران نباشد