دادگاه مرسی و برخی سران اخوان به تعویق افتاد

دوشنبه 17 فروردين 1394
11:25
دادگاه مرسی و برخی سران اخوان به تعویق افتاد دادگاه امور جنایی قاهره از به تعویق افتادن محاکمه محمد مرسی، رییس جمهوری برکنار شده مصر و 10 متهم دیگر از سران و اعضای گروه اخوان المسلمین به پنجشنبه آینده خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گفته می شود که تعویق محاکمه سران اخوان و موکول کردن آن به روز پنجشنبه آینده با هدف تکمیل گردآوری اطلاعات متهمان و ادامه اجرای تصمیم دادگاه مبنی بر محرمانه بودن جلسات و منع انتشار آن جهت حفظ امنیت ملی مصر بوده است.

مرسی و 10 متهم دیگر از سران اخوان المسلمین، به جاسوسی و گرد آوری اطلاعات و مستندات مربوط به امنیت ملی و نیروهای مسلح مصر از نهادهای دولتی و ارسال آن طریق دفتر ریاست جمهوری برای طرفهای خارجی متهم شدند.

دادستانی کل این افراد را به تلاش برای دست یافتن به اسرار دفاعی کشور به قصد انتقال دادن و افشای آن به طرفهای خارجی متهم کرده است.

نهادهای اطلاعاتی، نظامی، نیروهای مسلح و امنیت ملی و هیات نظارت اداری مصر می گویند بر اساس اسناد و مدارک موجود، موارد جاسوسی شامل اطلاعات و بیانیه های نیروهای مسلح و مکان استقرار آنان و سیاست های داخلی و خارجی کشور بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

ضرورت توجه جدی به روابط مرزی با کشورهای همسایه


پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!