قطع انگشت، مجازات داعش برای استفاده از موبایل

پنج‌شنبه 20 فروردين 1394
20:09
قطع انگشت، مجازات داعش برای استفاده از موبایل تروریست های داعش بعد از انتشار دستورالعملی در ممنوعیت استفاده از تلفن همراه، انگشتان 4 شهروند عراقی را قطع کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع محلی در استان نینوا گفت که سرکرده داعش در نینوا به منظور جلوگیری از انتقال اطلاعات تشکیلات تروریستی خود به خارج از این استان، دستورالعملی صادر کرده که بر اساس آن استفاده از تلفن همراه ممنوع شده است.
این منبع به شبکه عراقی سومریه نیوز تأکید کرد، "والی" داعش طی نشستی با مسوولان اداره مخابرات در نینوا از آنها خواسته است که شبکه تلفن های ثابت را به طور گسترده فعال کنند و در پی این تصمیم استفاده از تلفن ثابت به میزان 50 درصد نسبت به گذشته افزایش یافته است.
وی که خواست نامش فاش نشود خاطرنشان کرد هدف از احیای شبکه تلفن های ثابت کاهش خشم اهالی نینوا به دلیل ممنوعیت استفاده از موبایل است.

تروریست ها بعد از بازداشت 4 نفر به اتهام استفاده از تلفن همراه امروز پنجشنبه انگشتان آنها را در منطقه باب الطوب در مرکز موصل و در برابر چشم عده ای از اهالی قطع کردند.
این منبع تاکید کرد تروریست ها تهدید کرده اند اگر اهالی به تماس خود با اهالی سایر استان ها از طریق موبایل ادامه دهند دست آنها را به صورت کامل قطع خواهند کرد.
گفتنی است اهالی نینوا اخیرا در مناطق مرتفع که تحت پوشش آنتن دهی دکل های تلفن همراه هستند اقدام به برقراری تماس از طریق تلفن همراه کردند.
 

0% ...

آخرین اخبار

رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد


حازم قاسم: ایران مانع تحمیل اراده دشمن بر ملت‌های منطقه شد


کاتس: به لبنان حمله‌ای غافلگیرانه کردیم


نماینده حزب‌الله: تجاوز به لبنان، شکست اسرائیل در ایران را پنهان نمی‌کند


ارتش: دست در دست سپاه قهرمان، لحظه ای از رصد دشمنان غفلت نخواهیم کرد