نخست وزیر عراق: بسیج مردمی را تسلیح می‌کنیم

پنج‌شنبه 20 فروردين 1394
22:43
نخست وزیر عراق: بسیج مردمی را تسلیح می‌کنیم نخست وزیر عراق تأکید کرد که نیروهای بسیج مردمی در همه مناطق عراق تسلیح خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حیدر العبادی" روز پنجشنبه گفت: دولت عراق در موضوع تسلیح نیروهای بسیج مردمی در سراسر این کشور جدیت دارد.
وی با این حال خاطرنشان کرد که مسأله توزیع سلاح بین این نیروها "غیر منضبط" نخواهد بود.
تلویزیون رسمی عراق به نقل از حیدر العبادی خاطرنشان کرد: این فرزندان عراق هستند که این کشور را اداره می کنند و ما در مسأله تسلیح نیروهای بسیج مردمی در همه مناطق این کشور در چارچوب حاکمیت دولت جدی هستیم.
العبادی حدود یک ماه قبل نیز نیروهای بسیج مردمی را از مسائل مورد اهتمام دولت برشمرده و گفته بود، دلیل تکیه بیشتر دولت بر این نیروها در جنگ با داعش، ناتوانی ارتش در نبردهای چریکی است. وی همچنین تأکید کرده بود که بسیج مردمی در عراق فقط از شیعیان نخواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


پزشکیان: ایران هرگز خواهران و برادران لبنانی را تنها نخواهد گذاشت


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


فرستاده سازمان ملل: قتل‌عام مدرسه میناب در تاریخ جهان ثبت می‌شود


قالیباف: لبنان جزو لاینفک آتش‌بس است؛ نقض آتش‌بس، پاسخی قوی دارد


عارف: «دولت جنگ و سازندگی» ایران را قوی‌تر از هر دورانی می‌سازد


شناسایی و دستگیری ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و کشف ۱۳۷ قبضه سلاح در ۵ استان کشور


کالاس: آتش‌بس با ایران باید به لبنان نیز گسترش یابد