سازمان بدر برای عملیات الانبار منتظر فرمان العبادی است

شنبه 29 فروردين 1394
08:29
سازمان بدر برای عملیات الانبار منتظر فرمان العبادی است دبیرکل سازمان بدر اعلام کرد که در انتظار فرمان نخست وزیر عراق برای ورود به عملیات در استان الانبار است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "هادی العامری" گفت: شهر رمادی امروز از زخمی واقعی رنج می برد و همه عراقی ها باید در کنار آن بأیستند و این کار بر همه عراقی ها واجب است.
العامری پس از دیدار با شماری از سران عشایر استان الانبار به رسانه‌ها گفت: ارتش، پلیس و بسیج مردمی باید اختلافات را کنار بگذارند و با همدیگر برای رهایی از شر داعش، همکاری کنند.
وی افزود: ما منتظر دستورات "حیدر العبادی" (درخصوص ورود به استان الانبار) هستیم و با او در این زمینه تفاهم می کنیم.
العامری خاطرنشان کرد: ماید تلاش کرد که رمادی سقوط نکند، زیرا سقوط این شهر پیامهای بدی را به همراه خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

لاوروف: روابط بین‌الملل با سخت‌ترین چالش خود روبروست


چتم هاوس: آمریکایی‌ها در نوامبر با ترامپ تسویه حساب می‌کنند


پزشکیان: هدف گرفتن مدرسه و دانشگاه برای جلوگیری از پیشرفت ایران است


صلاحیت ۱۹ داوطلب مجلس خبرگان در چهار حوزه انتخابیه تأیید شد


ایتالیا تمدید توافق نظامی با رژیم اسرائیل را متوقف کرد


محاصره دریایی ایران برگ جدیدی برای آمریکا نیست


نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز


ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است


شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی