مصادره کتاب‌های تکفیری وهابیت در کردستان عراق

جمعه 18 ارديبهشت 1394
19:07
مصادره کتاب‌های تکفیری وهابیت در کردستان عراق به دنبال مصادره بیش از 500 کتاب که از عربستان با هدف انتشار افکار سلفی به منطقه کردستان عراق ارسال شده بود، مقامات این منطقه اقدامات قاطعی را با هدف جلوگیری از خرید و فروش کتاب‌های مروج افکار افراطی و مصادره منابع تکفیری آغاز کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مریوان نقشبندی مدیر روابط عمومی وزارت اوقاف منطقه کردستان عراق در این باره گفت: جلوگیری از انتشار کتابهای اعتقادی منتشره از سوی علمای سلفی عربستان در منطقه کردستان امری طبیعی است و با توجه به جنگ فراگیر منطقه کردستان علیه تشکیلات تروریستی داعش، نهادهای فرهنگی اربیل از فعالیت کلیه شبکه های تلویزیونی تکفیری در این منطقه جلوگیری می کنند.

روزنامه ها و شبکه های تلویزیونی کرد زبان نیز از این تلاشها مستثنی نیستند و انجمن روزنامه نگاران منطقه کردستان، نسبت به اقامه دعوی علیه یک روزنامه به اتهام انتشار افکار سلفی اقدام کرده است.

همچنین مقامات محلی در چارچوب قانون مبارزه با تروریسم در عراق، چند شبکه تلویزیونی مروج افکار سلفی ها را تعطیل کردند.

هندرین احمد، دبیر شورای انجمن روزنامه نگاران منطقه کردستان در این باره گفت: آزادی رسانه برای همگان تضمین شده است، اما برخی از طرف های سیاسی با افتتاح شبکه هایی درصدد تأثیرگذاری بر فضای عمومی هستند، به ویژه اینکه سلفی ها از حمایت بین المللی برخوردارند و از امکان قانونی آزادی بیان هم سوء استفاده می کنند.

قانون اساسی عراق، آزادی بیان را برای همگان تضمین کرده است و نمی توان احدی را به خاطر سوء استفاده از آن برای انتشار افکار افراطی مورد بازخواست قرار داد. این امر باعث شده تا مقامات اربیل، قانون مقابله با تروریستم را با هدف جلوگیری از انتشار این افکار افراطی وضع نمایند.

از سوی دیگر پارلمان منطقه ای اقلیم کردستان در حال بررسی قانونی برای سر و سامان دادن به فعالیت شبکه های تلویزیونی در این منطقه است. 

0% ...

آخرین اخبار

عملیات های کیفی حزب الله آینده سیاسی نتانیاهو را تباه کرده است+ فیلم


باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند


حمایت دوباره چین از کوبا در برابر تهدیدات آمریکا


پرده برداری از حجم گسترده جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی ایران


دهلی نو: ایران ۱۰ ملوان هندی کشتی توقیف شده را آزاد کرد


بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند


ولایتی: ضامن عینی بقای توافق، تنگه هرمز است


وزیر صمت به قزاقستان رفت


آغاز موج جدید حملات پهپادی حزب‌الله؛ نبرد رودرروی مقاومت با نظامیان صهیونیست + فیلم


نماز عید قربان در لندن اقامه شد/ پیام تبریک رهبران انگلیس به مسلمانان