پاک‌سازی صدها کیلومتر از اراضی سوریه و لبنان

دوشنبه 18 خرداد 1394
16:35
پاک‌سازی صدها کیلومتر از اراضی سوریه و لبنان ارتش سوریه و رزمندگان حزب الله از آغاز عملیات علیه تروریست‌ها تاکنون موفق شدند ۵۱۲ کیلومتر مربع از منطقه قلمون و کوه‌های شرقی را از اشغال تروریست‌های داعش و النصره آزاد کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان حزب الله لبنان از آغاز عملیات علیه تروریست‌ها تاکنون موفق شدند 512 کیلومتر مربع از منطقه قلمون و سلسله کوه‌های شرقی لبنان را از اشغال تروریست‌های داعش و النصره‌ آزاد کنند. این دو گروه تروریستی قبلا 800 کیلومتر مربع از این مناطق را به اشغال خود در آورده بودند.

به نوشته شبکه خبری المنار، رزمندگان حزب الله لبنان تاکنون 225 کیلومتر مربع از ارتفاعات لبنان را از دست تروریست‌ها آزاد کرده‌اند که 110 کیلومتر مربع از آن مربوط به ارتفاعات عرسال است.

ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت نیز موفق شدند 287 کیلومتر مربع از منطقه قلمون در مرز با لبنان را آزاد کنند که از این مقدار 50 کیلومتر مربع مربوط به ارتفاعات "فلیطه" است.

بدین ترتیب 64 درصد از مساحت 800 کیلومتری تحت اشغال تروریست ها در این منطقه آزاد شده است. 

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: از امروز نیز همچنان کنار هم خواهیم ماند


توصیف تایمز: ترامپ همیشه جا می‌زند


عارف: پیروزی در جنگ 40روزه ثمره مکتب شهید خامنه‌ای است


توصیف «بسیار خوب» فرانسه از توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا


عجب تسلیم بی‌قید و شرطی!


استقبال ریاض از آتش‌بس تهران و واشنگتن


مقام پیشین آمریکا: توقف جنگ با دستاورد راهبردی ایران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی


استقبال اسپانیا از آتش‌بس/بشریت به فاجعه نزدیک شده بود


استقبال اتحادیه اروپا از آتش‌بس و اعلام حمایت از مسیر دیپلماسی