به گزارش گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از فرارو ، این تحقیق را سه دانشگاه معتبر، دانشگاه کالج لندن (UCL)، مدرسه اقتصاد لندن (LSE) و دانشکده بهداشت و طب حارهای لندن روی ده هزار نفر انجام دادند که همگی در بهار ۱۹۵۸ در یک هفته در انگلستان، ولز و اسکاتلند متولد شدهاند.
این اولین تحقیقی است که ارتباط بین زندگی مشترک (با یا بدون ازدواج) و سلامتی درمیان سالی را روی گروه قابل توجهی از افراد بررسی کرده است.
براساس این تحقیق ، تاثیر تجرد در میان سالی برای زنان به بدی مردان نیست و از طرف دیگر زنان متاهل در میانسالی از نظر سلامتی وضعیتی بهتر از زنان مجرد ندارند و مثلا احتمال ابتلای آنها به سندروم متابولیک (ترکیب چاقی، فشار خون بالا و دیابت)، مشکلات تنفسی یا قلبی مشابه زنان مجرد است.
دکتر چورچ پلوبیدیس از نویسندگان ارشد این تحقیق می گوید: "تاثیر ازدواج یا زندگی مشترک بدون ازدواج بر زنان به اندازه مردان نیست."
"به نظر می رسد نفع تاهل برای مردان بیشتر از زنان است."
این تحقیق همچنین به این نتیجه رسیده که طلاق تاثیر منفی درازمدت روی سلامتی ندارد.
"تحقیقات زیادی نشان دادهاند که افراد متاهل از نظر سلامتی در وضعیت بهتری از افراد مجرد هستند."
"اما تحقیق ما نشان می دهد کسانی که جدا میشوند اما دوباره ازدواج میکنند در میانسالی از نظر سلامتی در وضعیتی مشابه افراد متاهل هستند."
"تحقیقات قبلی همچنین نشان داده بودند که مردان بعد از جدایی دچار افت سلامت میشوند اما ما متوجه شدیم که در دراز مدت آنها به شرایط قبل از طلاق بر میگردند."
نمیشود و مثلا زنان از نظر روانی - عاطفی از ازدواج بهره میبرند بخصوص اگر برای رابطه و در کنار هم زندگی کردن ارزش قائل شوند.
از طرف دیگر مردان متاهل هم معمولا به دلیل توصیه همسرانشان سعی می کنند سالمتر زندگی کنند و مواظب تغذیه خود باشند و بیشتر به دکتر مراجعه کنند.
علاوه بر این کیفیت رابطه هم در تاثیر رابطه بر سلامتی مهم است.
روث ساترلند مدیر اجرایی موسسه بهبود روابط افراد در بریتانیا (ریلت) میگوید بجای تمرکز بر وجود رابطه بهتر است به کیفیت آن توجه شود:"ما میدانیم که کیفیت رابطه در اینجا نقش بسیار مهمی دارد. مثلا تحقیقات قبلی نشان دادهاند افرادی که در رابطه های نامناسب قرار دارند از نظر سلامتی در وضعیتی بدتر از کسانی هستند که رابطه خوبی دارند و کسانی که رابطه خوبی ندارند از نظر سلامتی در وضعیتی بدتر از کسانی هستند که جدا شدهاند."
تحقیقات متعددی نشان دادهاند که ازدواج هم از نظر جسمی و هم روانی باعث سلامت و طول عمر میشود.
در تحقیقی که در سال ۲۰۱۱ در انجام شد نشان داد که ازدواج خطر مرگ زودرس را ۱۵ درصد کم میکند.
یک تحقیق سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۰ هم نشان می داد که ازدواج احتمال اضطراب و افسردگی کم می کند.