مناطق تاریخی صنعا قبل و بعد از بمباران سعودی ها+تصاویر

شنبه 23 خرداد 1394
19:40
مناطق تاریخی صنعا قبل و بعد از بمباران سعودی ها+تصاویر العالم - تخریب مناطق مختلف یمن و شهید و مجروح شدن هزاران انسان در بمباران هواپیماهای آل سعود ، درکنار نابودی آثار تاریخی و باستانی یمن، بردرد و رنج مردم این کشور از ظلم حاکمان مرتجع عرب افزوده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، این حملات، تمدن، تاریخ یمن و آثار و ابنیه چندین هزارساله را هدف قرار داده و فریاد مردم یمن و سازمان های بین المللی از جمله یونسکو برای توقف این حملات تاکنون راه به جایی نبرده است.

تصاویر زیر بخش هایی ازمنطقه تاریخی صنعا را قبل و بعد از بمباران نشان می دهد.

بافت قدیمی شهر صنعا پیش از این نیز به دنبال حمله به پایگاههای مجاور آن مانند وزارت دفاع، خسارتهایی دیده بود که این مساله یونسکو را بر آن داشت تا ماه مه گذشته بدان اعتراض کند.

منطقه قدیمی صنعاء در واد جبلی با قدمتی 2500 ساله،  دارای حدود 100 مسجد ،14 حمام و بیش از 6 هزار منزل آجری است که قدمت آن به قرن یازدهم باز می گردد و یونسکو نیز سال 1986 آن را در میراث جهانی ثبت کرد.

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت