تلفات مزدوران القاعده و عربستان در یمن

پنج‌شنبه 1 مرداد 1394
13:12
تلفات مزدوران القاعده و عربستان در یمن العالم - ارتش و کمیته های مردمی یمن چند موضع مهم را در جنوب و غرب شهر مأرب به کنترل خود درآوردند و ده ها تروریست را کشتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم منابع یمنی اعلام کردند که ارتش و کمیته های مردمی بیش از80 عضو القاعده و مزدورعربستان و متحدان آن را در استان عدن اسیر کردند و تعداد زیادی را نیز کشتند که در میان کشته ها 7 تروریست پاکستانی و 2 تروریست اماراتی دیده می شود.

خبرگزاری سبأ نیز به نقل از وزارت دفاع یمن گزارش داد: چند افسر اماراتی در استان عدن به دست نیروهای ارتش و کمیته های مردمی کشته شدند.

این منبع افزود: نیروی پشتیبانی توپخانه ارتش یمن و کمیته های مردمی اتاق عملیات افسران اماراتی در شهر التواهی در جنوب استان عدن را منهدم کرد که باعث کشته شدن چند افسر اماراتی و یک فرمانده گروه های شبه نظامی وابسته به عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن شد.

از سوی دیگر کمیته های مردمی، منطقه عصیفره استان تعز را از تروریست های القاعده و مزدوران مسلح عبدربه منصور هادی پاکسازی و تلفات و خسارات سنگینی به آنها وارد کردند.

ارتش و کمیته های مردمی همچنین فرمانده تروریست های فعال در منطقه لکمه صلاح استان الضالع و چند عضو القاعده و مزدور عربستان را نیز در منطقه مودیه استان ابین  کشتند و درمنطقه روستائی " مثلث العند " استان لحج تلفات و خسارات سنگینی به القاعده وارد کردند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند