پاسخ موشکی یمنی ها به حملات عربستان

پنج‌شنبه 1 مرداد 1394
20:48
پاسخ موشکی یمنی ها به حملات عربستان ارتش و کمیته های مردمی یمن مواضع ارتش عربستان را در استان های نجران و جیزان با موشک منهدم کردند .

" امه الصبور نجم الدین" خبرنگار شبکه خبری العالم روز پنجشنبه از یمن گزارش داد: حملات هوایی به صنعا پایتخت یمن خصوصاً مناطق فج عطان و الصباحه امروز نیز ازسرگرفته شد و جنگنده های عربستان و متحدانش 3 بار با بمب و موشک به پایتخت حمله کردند. 
نجم الدین اعلام کرد: خبرها امروز همچنین حاکی از کشته شدن دو افسر اماراتی در حمله ارتش و کمیته های مردمی به اتاق عملیات آنها در شهر التواهی در جنوب استان عدن است .
نجم الدین افزود : جنگنده های متجاوز زندان مرکزی و آموزشگاه فنی استان لحج را نیز بمباران کردند .
خبرنگار العالم اعلام کرد : زنان یمنی تظاهراتی را مقابل دفتر سازمان ملل متحد در صنعا در اعتراض به تجاوزات عربستان و قتل زنان و کودکان برگزار کردند. 
"احمد المختفی" خبرنگار العالم در استان صعده یمن نیز اعلام کرد : جنگنده های عربستان همچنان دیوانه وار مناطق مختلف صعده را شدیداً بمباران می کنند و اصابت موشک یکی از این جنگنده ها به یک دستگاه خودرو در منطقه شدا باعث شهادت 7 نفر شد .
المختفی گفت : ارتش و کمیته های مردمی منطقه الخوبه و پایگاه نظامی العین را در استان جیزان با 14 موشک هدف قرار دادند و خساراتی به این دو موضع وارد کردند .
المختفی اظهار داشت: پایگاه های ارتش عربستان در مناطق الرمله و قمع استان نجران نیز موشک باران شد .
"عبدالرحمن الحاج" خبرنگار العالم در استان تعز نیز اعلام کرد : درگیری ها در استان تعز همچنان ادامه دارد و صدای انفجارها همچنان ساکنین منطقه الجمهوری را به وحشت انداخته است و بخش غربی این استان نیز به علت اهمیت ناشی از نزدیک بودن به تنگه باب المندب همچنان ناآرام است .
الحاج افزود : گروه های مسلح می خواستند مناطق مهم و استراتژیکِ نزدیک به مسیرهای منتهی به بندر تعز را تصرف کنند که ارتش آنها را از این مناطق به عقب راند.

MKH-23-11:33

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است