دستگیری 44 نفر از سران اخوان المسلمین در مصر

دوشنبه 5 مرداد 1394
17:51
دستگیری 44 نفر از سران اخوان المسلمین در مصر العالم ـ وزارت کشور مصر اعلام کرد: در راستای پیگیری های امنیتی گسترده و حملات پیش دستانه علیه سران رده متوسط اخوان المسلمین و هواداران آنها در سطح استانهای مصر، 44 نفر از عناصر اخوان المسلمین و افراط گرایان دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه الوئام به نقل از بیانیه وزارت کشور مصر گزارش کرد: تلاش های دستگاه امنیتی در چارچوب پیگیری های گسترده و عملیات پیشدستانه علیه سران رده متوسط اخوان المسلمین و هواداران آنها که متهم به تجاوز به تاسیسات عمومی و خصوصی و مشارکت در اقدام های خصمانه و تحریک به انجام این اقدام ها هستند، به دستگیری این افراد انجامید.

در این بیانیه آمده است: در راستای تلاش های دستگاه امنیتی مصر برای شکست نقشه ها و تحرکات اعضای کمیته های عملیاتی گروه اخوان المسلمین علیه نیروهای ارتش و پلیس و مراکز مهم و حیاتی، 6 نفر از اعضای این کمیته ها در استان های المنوفیه، کفرالشیخ، دمیاط و البحیره دستگیر شدند.

این بیانیه می افزاید: دستگاه های امنیتی مصر با انجام حملات گسترده در سطح برخی استانها توانستند 14 نفر از عناصر افراطی تحت تعقیب را نیز دستگیر کنند.

بنابر اعلام وزارت کشور مصر، تدابیر قانونی لازم درخصوص تمام عناصر دستگیر شده و تحویل آنها به دادستان های مربوطه اتخاذ شد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد