پشت پرده برکناری الجبری از نگاه "مجتهد"

جمعه 20 شهريور 1394
14:22
پشت پرده برکناری الجبری از نگاه العالم - فعال عربستانی با نام مستعار "مجتهد" پشت پرده برکناری وزیر مشاور و عضو هیئت وزیران سعودی را برملاکرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامه اینترنتی رای الیوم، دفتر پادشاهی سعودی اعلام کرد: ملک سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی سعد بن خالد بن سعد الله الجبری وزیر مشاور و عضو هیئت وزیران را بعد از گذشت هفت ماه از تصدی این سمت از کار برکنار کرد.

در بیانیه دفتر پادشاهی سعودی آمده است: دکتر سعد بن خالد بن سعدالله الجبری وزیر مشاور و عضو هیئت وزیران از سمتش برکنار می شود.

این بیانیه بدون اشاره به دلایل برکناری الجبری تنها افزود: دستور به مراجع ذیربط برای اجرا ابلاغ شده است.

فعال عربستانی با نام مستعار"مجتهد" که به خاطر افشای وقایع پشت پرده خاندان حاکم شهرت و هواداران بسیاری در شبکه‌های اجتماعی دارد، فاش کرد: الجبری نزدیک به شاهزاده محمد بن نایف ولیعهد است و پرونده های بخش آگاهی و اطلاعاتی را مدیریت می کند و پرونده اطلاعاتی یمن به طور جزئی به او ارجاع شده بود.

مجهتد در صفحه خود در شبکه توییتر افزود: الجبری ولیعهد سعودی را در همه سفرهایش همراهی می کند و در خانه شاهزاده محمد بن نایف از جمله در جده چند دفتر دارد.

این باور وجود دارد که کنار زدن الجبری ممکن است در چارچوب درگیری بین بن نایف ولیعهد و شاهزاده محمد بن سلمان جانشین ولیعهد باشد که فرزند شاه سعودی است.

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند


پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است