مغرب: سعودیها اجازه جستجوی قربانیان را ندادند

دوشنبه 6 مهر 1394
11:32
مغرب: سعودیها اجازه جستجوی قربانیان را ندادند وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس بعثه حج مغرب علت تاخیر در اعلام آمار جان باختگان مغربی در حادثه منا را ممانعت مسؤولان سعودی از جستجو برای یافتن آنها در روز حادثه دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامه " الصباح " مغرب، " محمد بوسعيد " وزیر اقتصاد و دارایی مغرب گفت که در جریان بازدید از دفتر "خدمات میدانی 48" مجبور شده است تا برای جمع آوری اطلاعات درباره جان باختگان حادثه منا به سردخانه های محل نگهداری اجساد برود.

وی گفت: مسؤولان سعودی تا روز جمعه به آن ها اجازه جستجو برای یافتن قربانیان مغربی حادثه منا را ندادند.

بوسعید افزود که در دیدار با حجاج مغربی موضوع شرایط ناپدید شدن برخی از حجاج مغربی مطرح شد و عربستان به پزشکان بدون مجوز و نیز به آمبولانس ها اجازه کمک رسانی به مجروحان حادثه منا را نداد.

روزنامه الصباح نوشت که وزیر اقتصاد و دارایی مغرب به طور قطعی جان باختن 153 حاجی مغربی را اعلام نکرده است تا همچنان روزنه امیدی برای خانواده های آنها باقی باشد.

به نوشته الصباح ، رئيس بعثه حج مغرب گفت كه با زائران مغربي ديدار كرده و آن ها به كوتاهي مسئولان سعودي در انتقال آنان به عرفات و مزدلفه معترض بودند.

0% ...

آخرین اخبار

نزدیک‌شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس است


قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد


سخنگوی دولت: آرزوی تغییر رژیم را به حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تبدیل کردیم


قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا


بررسی آخرین وضع آتش‌بس در گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین