هواپیمای عازم مصر یک فرودگاه را تعطیل کرد!

پنج‌شنبه 28 آبان 1394
12:49
هواپیمای عازم مصر یک فرودگاه را تعطیل کرد! یک هواپیمای مسافربری که عازم شهر توریستی "غردقه مصر بود، پس از تهدید به بمب‌گذاری مجبور به فرود اضطراری شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مقامات بلغارستان امروز (پنجشنبه) اعلام کردند، یک فروند هواپیما که با 161 مسافر از ورشو پایتخت لهستان عازم غردقه مصر بود، در پی دریافت هشداری در خصوص احتمال وجود بمب در هواپیما، در فرودگاه بورگاس بلغارستان مجبور به فرود اضطراری شد.

سخنگوی فرودگاه بورگاس بلغارستان با اعلام این خبر افزود: همۀ مسافران و کادر پرواز، از هواپیما بیرون برده شدند اما هیچ گونه ماده منفجره در آن یافت نشده است.

وی تاکید کرد که فرودگاه بورگاس که به حالت تعطیل درآمده بود، همچنان به روی مسافران بسته است.

پس از سرنگونی هواپیمای روسی در سینای مصر، خطوط هوایی روسیه و اغلب شرکت های مهم اروپایی پروازهای خود به مصر را متوقف کرده اند، اما برخی دیگر از شرکت های هوایی همچنان به فرودگاه های مصر، به ویژه دو شهر توریستی مهم یعنی شرم الشیخ و غردقه پرواز دارند.

0% ...

آخرین اخبار

پروازهای فرودگاه امام خمینی(ره) برقرار شد


فرمانده نزاجا: برای پاسخ قاطع به هرگونه تهدید آماده هستیم


وزارت دفاع: دست رزمندگان اسلام را پرتوان‌تر خواهیم کرد


پاسخ بقائی به نخست‌وزیر آلبانی: برای درک و شعور مردم خودتان احترام قائل باشید


واشنگتن‌پست: ترامپ در بن‌بست راهبردی فزاینده گرفتار شده است


توقف جنگ در منطقه منوط به پایان عملیات نظامی در غزه است


رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک