آغاز پیشروی ارتش عراق به سمت مرکز رمادی

شنبه 5 دی 1394
14:41
آغاز پیشروی ارتش عراق به سمت مرکز رمادی یک منبع مطلع در فرماندهی عملیات الانبار از آغاز پیشروی از پل البوفراج به سمت مرکز رمادی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع مطلع روز سه شنبه به شبکه سومریه نیوز گفت که نیرویی از فرماندهی عملیات الانبار با پشتیبانی توپخانه و نیروی هوایی ارتش عراق و ائتلاف بین المللی امروز عملیات خود را از پل البو فراج رمادی به سمت مرکز شهر آغاز کرده اند.
این منبع مطلع که نخواست نامش فاش شود افزود: تا کنون بیش از 60 مین کارگذاشته شده، از دو سوی جاده ها جمع آوری و خنثی شده است.
"ابراهیم الفهداوی" رئیس کمیتۀ امنیتی شورای شهر "الخالدیه" نیز از ورود نیروهای امنیتی به منطقه الحوز که مشتمل بر مجتمع دولتی رمادی است، خبر داد و خاطرنشان کرد که درگیریهای شدیدی بین این نیروها و داعش نزدیک مجتمع مذکور رخ داده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوهای فنی ایران-عمان درباره تنگه هرمز


حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند