شلیک موشک قاهر به محل تجمع نیروهای عربستانی

يکشنبه 6 دی 1394
11:38
شلیک موشک قاهر به محل تجمع نیروهای عربستانی العالم - منابع خبری یمنی اعلام کردند که ارتش و کمیته های مردمی موضع نیروهای عربستان سعودی را در شهر نجران هدف شلیک موشک قاهر قرار دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تلویزیون المسیره یمن گزارش کرد ارتش و کمیته های مردمی یمن یک فروند موشک بالستیک «قاهر-1» به  پادگان گارد ملی سعودی در شهر نجران واقع در جنوب عربستان سعودی شلیک کردند.

بر اساس این گزارش، موشک با دقت به محل تجمع تجهیزات و نیروهای عربستانی اصابت کرد و صدای انفجار مهیبی ناشی از آن شنیده شد.

از زمان آغاز تجاوز گسترده ائتلاف عربی به یمن به رهبری عربستان و حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی، تاکنون نیروهای مردمی و ارتش یمن در دفاع از خود خسارات گسترده ای به نیروهای سعودی و دیگر کشورهای عضو ائتلاف وارد کرده اند.

همچنین در حملات ائتلاف به سرکردگی عربستان، تعداد شهروندان شهید یمنی به 7 هزار و 411 نفر رسیده ؛ که هزار و 729 نفر از این شهدا، کودک و هزار و 309 نفر زن و 4 هزار و 347 نفر نیز مرد بوده اند.

تعداد مجروحان تجاوز عربستان و ائتلاف عربی - آمریکایی نیز به 13 هزار و 846 یمنی رسیده که هزار و 492 نفر از آنها کودک، هزار و 326 نفر زن و 11 هزار و 28 نفر نیز مرد هستند.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم


هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع مواجه خواهد شد


قالیباف: دوران تهدید بی هزینه ایران به پایان رسیده است


اطلاعیه ستاد بزرگداشت امام شهید حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای