رویاپردازی نماینده عربستانی درباره دوچرخه‌سواری زنان!

شنبه 28 فروردين 1395
23:05
رویاپردازی نماینده عربستانی درباره دوچرخه‌سواری زنان! العالم - در حالی که زنان حق رانندگی در عربستان را ندارند و از بسیاری حقوق اولیه محروم هستند، نماینده مجلس شورای عربستان در اظهاراتی رویاپردازانه آزادی دوچرخه سواری مردان و زنان عربستانی را خواستار شد و آن را دارای صرفه اقتصادی و مفید جهت سلامتی دانست!

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "سلطان السلطان" این مطلب را در گفت وگو با روزنامه "الحیات" چاپ لندن گفت. السلطان از وزارت امور شهرداری و وزارت ترابری توسعه وسایل نقلیه درون شهری و برون شهری عربستان، ایجاد مسیرهایی مخصوص دوچرخه به منظور تردد آسان شهروندان را خواستار شد.  
وی با اشاره به استفاده گسترده از این وسیله در ژاپن به عنوان کشوری پیشرفته، گفت: دوچرخه از کاراترین وسایل حمل و نقل بوده و دوچرخه سواری ورزشی مفید است.
این نماینده مجلس شورای عربستان، همچنین آگاه سازی مردم کشورش نسبت به فواید دوچرخه در رسانه ها را خواستار شد.
السلطان با اشاره به صرفه اقتصادی این وسیله نیز گفت: ماهانه میلیاردها ریال سعودی توسط رانندگان خارجی مقیم عربستان به خارج حواله می شود که می توانیم آن را در داخل صرف کنیم و از راننده و استفاده از وسایل نقلیه ای که باعث ترافیک در عربستان می شوند، بی نیاز شویم.  

7- 206- 201
 

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی