رسانۀ ایران مذاکرات کویت را به هم زد!

يکشنبه 5 ارديبهشت 1395
11:45
رسانۀ ایران مذاکرات کویت را به هم زد! روزنامه سعودی عکاظ با ابراز نگرانی از حضور رسانه‌ای شبکه خبری العالم در کنار هیئت ملی یمن در مذاکرات کویت، مدعی شد که "رسانه ایران و حزب الله" با اقدامات تحریک آمیز خود در حال به هم زدن مذاکرات است.

عکاظ روز یکشنبه در مطلبی تحت عنوان "رسانۀ ایران و حزب الله در هیئت انقلابیون" به حضور خبرنگار شبکه العالم در مذاکرات کویت اشاره کرد و مدعی شد که این روزنامه نگاران اقدامات تحریک آمیز و توهین کننده‌ای علیه طرف مقابل انجام می‌دهند.
این روزنامه سعودی به نقل از "فراس الیافعی" سردبیر روزنامه یمنی "الحقیقه" خاطرنشان کرد که خبرنگار شبکه العالم، المنار و چند شبکه ایرانی، عضو هیئت رسانه‌ای در کنار حوثی‌ها (هیئت ملی یمن) هستند.
الیافعی مدعی شد که این رسانه‌ها در حال بی احترامی به مذاکرات و خبرنگاران طرف مقابل هستند، و تلاش می کنند مذاکرات را به هم بزنند.
این روزنامه سعودی برای توجیه نگرانی خود از حضور العالم و دیگر رسانه‌های حامی مقاومت در پوشش رسانه‌ای مذاکرات کویت، مدعی شد که خبرنگاران این رسانه‌ها به دستورالعمل وزارت اطلاع‌رسانی کویت پایبند نیستند، و تلاش می‌کنند با تصویربرداری، هیئت دولت (مستعفی و دست نشانده سعودی) و خبرنگاران آنها را تحریک کنند!
الیافعی همچنین مدعی شد که این روزنامه‌نگاران با پخش شعارهای حزبی از تلفن همراه خود، سعی کردند جلسه مطبوعاتی نماینده سازمان ملل در امور یمن را منحل کنند!
با وجود تلاشهای هیئت ملی یمن در مذاکرات کویت برای تثبیت موضوع آتش بس در جریان این مذاکرات، هیئت وابسته به عربستان با پیشنهاد صدور بیانیه‌ای برای اعلام آتش بس مخالفت کرد.
درحالیکه برای آغاز مذاکرات کویت از 14 روز قبل در یمن آتش بس اعلام شده است، حملات عربستان سعودی به مناطق مختلف این کشور همچنان ادامه داشته است.
عربستان سعودی تلاش می‌کند مذاکرات کنونی در کویت را بی نتیجه بگذارد تا دور بعدی در ریاض برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم


تحلیلگر نظامی اسرائیلی: موشک‌های ایران ویرانگرند؛ توان توقف برنامه موشکی تهران را نداریم


رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد


دستگیری دو مزدور وابسته به رژیم صهیونیستی در ارومیه


گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم


سپاه: یک فروند پهپاد MQ1 آمریکا با پدافند نوین ما منهدم شد


آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم


محمد نزال: اتحادیه اروپا باید از تصمیم اعمال تحریم‌ علیه مقاومت فلسطین صرف نظر کند


وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم