تظاهرات هواداران صدر علیه دولت حیدر العبادی

جمعه 24 ارديبهشت 1395
08:41
تظاهرات هواداران صدر علیه دولت حیدر العبادی صدها نفر از هواداران مقتدا صدر، رهبر جریان صدر دیروز پنجشنبه در اعتراض به ناتوانی دولت در تأمین امنیت، در بغداد تظاهرات کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم شرکت کنندگان در این تظاهرات که یک روز پس از "خونین ترین حادثه سال"، در شهرک صدر در شرق بغداد به راه افتاد، پلارکاردهایی در دست داشتند که روی آنها عباراتی در محکومیت حیدر العبادی، نخست وزیر فعلی و نوری مالکی، نخست وزیر قبلی و دیگر شخصیتهای سیاسی عراقی نوشته شده بود.

شرکت کنندگان در این تظاهرات تأکید کردند که سیاستمداران، در منطقه سبز در حاشیه امنیت هستند و بقیه مردم را به حال خود رها کرده اند.

گفتنی است در سلسله انفجارهای اخیر که شدیدترین آنها در شهرک صدر به وقوع پیوست، بیش از 90 نفر شهید و ده ها نفر مجروح شدند.

7- 208

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت